Миколаївські волонтери-чарівники

В рамках третьої станції Новорічного марафону «Віримо в диво, творимо диво!», який ініційований Миколаївським глиноземним заводом, команди-учасниці провели чудові ранки в підшефних закладах.

Команда «Завжди поруч», яка складається з держслужбовців соціальної сфери, влаштувала чудовий ранок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які опинилися у важкій життєвій ситуації і зараз проживають в Миколаївському центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей Миколаївської обласної ради.


- Діти разом з Дідусем Морозом і гостями водили хороводи, декламували вірші і співали пісні, – розповідає капітан команди «Завжди поруч» Світлана Дорошенко. – Вони розповіли Діду Морозу про свої найпотаємніші бажання в надії, що ті обов’язково здійсняться. Крім того разом з дітлахами ми організували виставку виробів, які створювалися впродовж року.

Команди проммайданчика МГЗ «Молодіжна рада» і «B.A.T.men», об’єднавшись, організували «Зимові забави» для учнів школи №33. Діти брали участь у веселих конкурсах, їздили на «лижах», ліпили «сніжки», перевіряли свою спритність, влучність і кмітливість.

- Після цього ми разом з ними поставили імпровізований, але від цього не менш яскравий спектакль під назвою «Вовк і ведмідь», – каже капітан команди «Молодіжна рада» Олександр Кліндух. – Діти активно включилися в постановку, проявивши свої акторські таланти і, звичайно, всі учасники отримали в подарунок солодощі. Цей Новорічний марафон доставив чимало радості як дітям, так і нам, адже разом ми дійсно змогли подарувати дива і чудовий настрій усім навколо.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий