Рада національних товариств Миколаївської області запрошує Вас відвідати в січні і лютому такі заходи Ради:

25 січня, 15-00, Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна (вул. Спаська, 66) – вояж-мандрівка «Грузія – країна, де завжди нам раді» в рамках проведення спільного циклу заходів у зв’язку з Міжнародним десятиріччям зближення культур (2013-2022 рр.), оголошеного Генеральною Асамблеєю ООН (2007);

Цей яскравий та пізнавальний захід створено у театралізованій формі для учнів 7-9 класів і всіх бажаючих познайомиттися ближче з культурою Грузії та відчути палкий кавказький колорит, барви життя грузинського народу. Головні персонажі вояжу-мандрівки : цариця Тамара та Дівчинка , яка не бажала навчатися. Протягом подорожі гірською країною Грузією Дівчинка перевиховалась й переглянула своє ставлення до навчання, змінилась на краще і знайшла багато добрих та щирих друзів.

До цього заходу створено також виставку-експедицію «Всі барви Грузії», яка, окрім інформаційної складової, містить в собі цікаві колоритні елементи побуту та культури грузинського народу, що ,безперечно, приваблює увагу читачів та відвідувачів цього заходу, сприяє розширенню їх світогляду та, насамперед, створює доброзичливу дружню атмосферу у колі представників різних націй, адже головне завдання бібліотеки – сприяти розвитку читання та формуванню всебічно розвиненої особистості дитини !

Щиро запрошуємо всіх бажаючих відвідати наше свято та поринути в цікаву мандрівку до сонячної гостинної Грузії ! Ласкаво просимо !

27 січня, 12-00, Єврейський культурний центр (вул. Наваринська, 23/1) – День пам’яті з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Холокосту: презентація книжки «Праведники народів світу. Праведники України. Рятувальники. Миколаївська область»; покладання квітів до пам’ятника жертв Холокосту на Херсонському шосе й до Інтернаціонального кладовища;

4 лютого, 13-00, Миколаївський академічний художній російський драматичний театр, літературний бал «Тебя ж, как первую любовь» за участю ЗОШ міста.

Будемо раді бачити Вас на наших заходах! Контактний телефон: 093 982 10 04.

This entry was posted in Анонси, Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий