Пропозиція від видавництва “CLASSICA”

Офіційний партнер УБА видавництво «CLASSICA» посідає особливу нішу на ринку дитячої книжки та пропонує Вам ознайомитися з їхньою книжково-музичною продукцією.

Увага! Для членів УБА – знижка 25% на музичні книги з розмальовками. При замовленні на суму більше 2000 грн. – книга «Молдавські народні казки» у подарунок.

Знайомтесь з новинками видавництва «CLASSICA»:

ФАНТАСТИЧНІ ІСТОТИ УКРАЇНСЬКОЇ МІФОЛОГІЇ

Ця книга знайомить читачів із образами української міфології, уявленнями наших предків про уособлення сил Природи. Слов’яни були переконані в існуванні духів — невидимих істот, які населяли оточуючий світ. Природним явищам і об’єктам вони надавали людські якості, почуття, навіть подобу. Книга розповідає про духів і надприродних істот які, за уявленнями наших пращурів, жили поряд з ними.

СОН МАРИНКИ” ЧИ “МАРИНКА В КРАЇНІ КОРОЛЕВИ СТРАДІВАРІ

Маленька дівчинка, тато якої — музикант філармонії, уві сні потрапляє до казкової країни. Там вона знайомиться з музичними інструментами напередодні свята на честь їхньої Королеви з дивовижним голосом — Скрипки Страдіварі. Книжка знайомить маленьких читачів із музичними інструментами симфонічного оркестру. Їхні голоси відтворено в чудовому аудіозапису, який супроводжує текст друкованого видання.

КАЗКОВИЙ СВІТ МОРЯ

Книга написана відразу двома мовами, українською та російською. Її можна використовувати для словникової роботи з дітьми-білінгвами. Гортаючи сторінки цієї книжки, батьки і дітки прочитають незвичайні авторські казки, зіграють у пальчикові музичні ігри з віршиками, навчаться створювати дрібні поробки з пластиліну, паперу, природного матеріалу та фарб. Тут є також ноти музичних пальчикових ігор-пісень.

ЗИМОВІ СВЯТА

Дивосвіт дитячої збірки “Зимові свята” має свій неповторний аромат, аромат найказковішої пори року. Ви відчуєте його одразу! Якщо цю книжечку візьме до рук дитина, вона порине в творчу наснагу снігів і морозів, перегорне радісні сторінки святкового настрою, відображеного в віршах, загадках, малюнках, пісні “Зимонька”. Якщо ж подаруночок опинитья в руках дорослої людини, неодмінно зігріє її ласкою Дитинства, покличе в подорож до себе малого, нагадає про той особистий дитячий досвід, коли святий Миколай натхненно здійснював мрії, а Різдво й Новий Рік розкривали найтепліші обійми щастя, несподіванки, чудасій.

АВТОРИ

Авторами видавництва є відомі в Україні письменники, поети, композитори, музиканти, співаки, художники. Зокрема, співпрацюють з талановитим композитором і піаністом Дмитром Красноуховим, відомою письменницею й казкотерапевтом Катериною Єгорушкіною, дитячою поетесою Світланою Поліщук, письменницею, композитором і виконавицею Ольгою Гурою, дитячою письменницею Оленою Тарасенко. Ілюстрації до книжок творять надзвичайно обдаровані художниці Марися Рудська та Поліна Родріґез, а також Наталя Лещенко, Олена Макаренко, Марія Білик та інші.

ПРОДУКЦІЯ

СЕРІЯ «Музична казкотерапія для малят»

Книжки цієї серії здобули багато всеукраїнських нагород та захоплених відгуків читачів і критиків. Створені спільно письменницею та казкотерапевтом Катериною Єгорушкіною і музичним терапевтом Стефаном Недерицею, вони містять неймовірно добрі терапевтичні казкові повісті у поєднанні з класичною музикою і звуками природи, що відповідають казковим сюжетам. Окрім того, у книжках у легкій та гумористичній формі вивчаються різні музичні поняття (ноти, паузи та ін.).

CЕРІЯ «Естетичне виховання майбутнього генія»

Цю серію розроблено спільно з Інститутом післядипломної освіти ім. Бориса Грінченка та рекомендовано Вченою радою інституту. Усі книжки цієї серії містять додатком диски зі звуками природи, а «Перша музична абетка» – ще й вірші у виконанні Алли Мігай. «Фрукти, овочі, ягоди» та «Явища природи» – білінгви (укр., англ.). До деяких книг додаються розвивальні розмальовки.

СЕРІЯ «Екологічне виховання»

Без розвитку екологічної свідомості неможливе здорове та щасливе майбутнє наших дітей, тож ця серія покликана досягти саме цієї мети.

Відгуки та відзнаки

Будемо вдячні за плідну співпрацю! Зробимо разом тривалі інвестиції у щасливе майбутнє українських дітей!

МІСІЯ ВИДАВНИЦТВА

Ми – команда однодумців – свою місію вбачаємо у творенні унікального видавничого продукту , який має на меті гармонійний (не лише інтелектуальний, а й духовний) розвиток особистості дитини. Тексти сучасних дитячих письменників ми сполучили зі звуками природи, найкращими зразками класичної, народної та сучасної авторської музики. Музика і казки наших книжкових серій чинять розвивальний і терапевтичний впливи. Адже в нашу техногенну добу надзвичайно важливим є збереження духовного здоров’я, внутрішньої рівноваги, любові до природи – саме в цьому ми й хочемо допомогти батькам, педагогам, бібліотекарям і звичайно ж – дітлахам.

Представники Видавництва проводять презентації для бібліотек, а також музично-розвиваючі терапевтичні заняття з дітьми. Для замовлення продукції, презентацій та з іншими питаннями звертайтесь за контактами:

Стефан Недериця, видавець, музикотерапевт

тел. 066-007-07-72, 097-007-07-72

E-mail classica888@gmail.com

Web: http://classica-ns.com.ua/ http://antistress-music.com.ua/

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий