Запрошуємо молодь УБА на 12 Форум молодих бібліотекарів Польщі, 12-13 вересня 2019 р., м. Познань

Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації запрошує молодь УБА взяти участь у 12 Форумі молодих бібліотекарів Польщі, який відбудеться 12-13 вересня 2019 року у м. Познань. Вперше Форум молодих бібліотекарів у Польщі приймає українську делегацію.

Перший Форум молодих бібліотекарів Польщі відбувся у 2006 році і щороку мандрує з міста у місто, збираючи молодих бібліотекарів для обговорення актуальних та важливих професійних питань. Захід від молодих для молодих – ось так позиціонують себе організатори Форуму.

Організатори: Асоціація польських бібліотекарів.

Девіз цьогорічного форуму «Бібліотекарі до Познані» – гра слів, що означає не лише відвідання столиці Великопольської, а й пізнання, можливість дізнатись більше, налагодити професійні зв’язки, обмінятись досвідом і краще пізнати професійний та культурний аспекти життя польської бібліотечної молоді.

Сайт Форуму

https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=20735&qid=919170

Основні теми Форуму:

Тут і тепер – актуальні проблеми. Будемо обговорювати проблеми у роботі з книгою та читачами; виклики, пов’язані з науковою діяльністю бібліотекарів; бібліотечний менеджмент та маркетинг; промоцію культури.
Розумій своє майбутнє – перспективи, можливості, загрози. В останні роки ми помітили зростаючу потребу постійно розширювати компетентності бібліотекарів. Яких знань та професійних навичок потребує бібліотекар 21 століття? Також розглянемо питання щодо участі у національних та міжнародних проектах.
Бібліотекарі креа(к)тивні! Давайте познайомимося. Як ваші захоплення, хобі, світобачення відображаються у повсякденній роботі? Обговоримо й мотивації в роботі бібліотекаря.
Для участі у Форумі молодих бібліотекарів Польщі у складі делегації від Української бібліотечної асоціації необхідно заповнити заявку про участь, бути дійсним індивідуальним членом УБА віком до 35 років та сплатити оргвнесок за участь у розмірі 2500 грн., який включає внесок для участі у Форумі, послуги перекладача з польської, обіди та вечерю в рамках Форуму, проживання 3 доби у Познані (2- та 3-місні номери), інформаційний та логістичний супровід. Витрати на проїзд, часткове харчування, візові витрати – за рахунок учасників. Кількість місць у делегації обмежена.

Просимо заповнити заявку про участь до 8 серпня 2019 року за лінком. https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=20736&qid=919170

Українська бібліотечна асоціація
Адміністративна координаторка виконавчого офісу
Вікторія Польова
тел.: (044) 383-14-32
e-mail: info@ula.org.ua

http://www.ula.org.ua

This entry was posted in Європейська інтеграція, Актуально. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий