Запрошуємо познайомитися з “Порталом”!

Дорогі бібліотекарко і бібліотекарю!

Із вдячністю за Ваш неоціненний внесок у виховання і розвиток поколінь українців, дозвольте познайомити Вас із плодом зусиль команди видавництва «ПОРТАЛ» – історичними виданнями нового формату для дітей і підлітків. Наші книги створюються з метою навчити дітей думати, розуміти і любити свою країну, бути відповідальними.

Нам дуже важливо розповідати дітям про історію достовірно і виважено, тому ми співпрацюємо з командою фахових істориків. Про те, аби цей досвід не був травматичним для дітей – адже ми говоримо і про трагічні сторінки нашої історії – прискіпливо дбають наші психологи. У кожній книжці «ПОРТАЛу» сплітається творчість найкращих українських авторів, ілюстраторів та експертів. Це більше, ніж книжки! Адже пропонують не тільки цікаве читання, але й низку інструментів для ціннісної взаємодії між дорослими і дітьми: психологічний супровід, історичний контекст і базу для спільної рефлексії.

Ми віримо, що саме Ви допоможете багатьом читачам доторкнутись до цих книжок і відкрити їхню глибину.

Читання є не лише особливим інтелектуальним задоволенням, але й необхідною навичкою для розвитку мислення. На жаль, в сучасному світі швидкі розваги часто витісняють читання. Тому роль «провідників», що можуть допомогти відкрити дітям світ книги, як ніколи важлива. Ми переконані, що роль бібліотек і проактивний підхід можуть стати визначальними на цьому шляху. Сміливо йти назустріч сучасному читачу, шукати нові форми взаємодії і надихати – ось, що допоможе сьогодні зацікавити нову генерацію українців!

І саме з цим можуть допомогти наші книжки! Об’єднання видавничого й освітнього напрямків дозволяє нам створювати якісний зміст і пропонувати новітні форми роботи з ним.

Натисніть на зображення, щоб ознайомитися з серією книг «Порталу»
Видавничо-освітній проект «ПОРТАЛ» — це серії
оригінальних видань про історію, мистецтво, культурологію та мислення: художньо-документальних, науково-популярних і арт-буків.
50 оригінальних видань щороку. 100 найкращих авторів та ілюстраторів.

Різні вікові категорії:
•4–6 років •7–10 років •11–15 років •16+ років

Заходьте на наш сайт і знайомтеся!

https://portalbooks.com.ua/

Дякуємо вам за те світло, яке Ви несете,
сил і натхнення Вам у вашій справі!

З повагою і побажанням наснаги, команда «ПОРТАЛУ»

Copyright © 2020 Портал, All rights reserved.

Якщо у вас є питання, ви можете зв’язатись з нами за адресою: info@portalbooks.com.ua

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий