326 ветеранів МГЗ отримали теплі пледи і увагу з боку металургів

У переддень Старого Нового року в Центрі соціальних програм РУСАЛу відбулася зустріч з ветеранами-металургами. Привітати зі святами та вручити їм теплі пледи прийшли директори з персоналу МГЗ Тамара Демяненко і СЦ «Металург» Тетяна Баранець. На зустріч запросили 15 заслужених ветеранів. Серед них – Валерій Миколайович Латишев, удостоєний звання «Заслужений металург України», Валентин Максимович Ольшанський, який пропрацював в кольоровий металургії 45 років і нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора, і почесний металург Віктор Михайлович Коротовскіх, який віддав галузі 42 роки.
Для компанії РУСАЛ стало доброю традицією не забувати про тих, хто будував металургійний гігант, піклуватися і допомагати першим співробітникам, які вже давно на заслуженому відпочинку. Організовуючи благодійні акції, квести та марафони, співробітники компанії завжди приділяють велику увагу ветеранам праці та пенсіонерам – від соціально-побутової допомоги до організації походів у театри, на концерти і виставки. На цей раз в рамках Новорічного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!» 326 ветеранів отримали теплі пледи і відчули турботу з боку заводчан.
- Ми знову зустрічаємося з ветеранами, щоб в черговий раз сказати їм спасибі за їх багаторічну плідну працю, за ту спадщину, яку вони передають молодому поколінню, – говорить директор з персоналу МГЗ Тамара Демяненко.
- У першу чергу вважаємо за потрібне піклуватися про тих, хто відзначений за особливі трудові заслуги урядовими нагородами, ветеранів Великої Вітчизняної війни, інвалідів загального захворювання, – говорить керівник благодійного фонду «Ветеран» Сергій Паливода.
У теплій, дружній обстановці, за чашкою чаю ветерани зустрілися з директорами з персоналу МГЗ і СЦ «Металург», дізналися, чим живуть колективи підприємств проммайданчика сьогодні, згадали про історію становлення та будівництво МГЗ, поспілкувалися один з одним.
- Я багато років пропрацював на заводі, вийшов на заслужену пенсію і зараз будь-яка увага мені приємна. А коли ми зустрічаємося, піднімається настрій, і саме маленька увага – велика радість для всіх нас, – зазначив ветеран МГЗ Віктор Коротовскіх.
Керівництво компанії сподівається, що такі зустрічі і подарунки зігріють і серце, і душу ветеранів, які віддали багато років, щоб сьогодні МГЗ став лідером у своїй галузі і гордістю не тільки області, а й усієї України.
Адміністрування Новорічного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!» здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий