До Міжнародного дня обіймів учасники дитячо-юнацького клубу подарували близько 200 обіймів рідним і близьким

«Дружні обійми» – під такою назвою пройшов фотоквест серед учасників дитячо-юнацького клубу, який функціонує в рамках пілотної дитячої програми, що реалізується Центром соціальних програм РУСАЛу в Україні.
Акція була приурочена Міжнародному дню обіймів, який відзначають у всьому світі 21 січня. Її мета – навчити дітей та підлітків правильно висловлювати свої почуття, а також сприяти розвитку доброти і взаєморозуміння між учасниками квесту та їх батьками, родичами, однокласниками і знайомими.
- Дітям потрібно чотири міцних обіймів на день для того, щоб вони виживали, вісім – щоб були здорові, і дванадцять – щоб росли щасливими, – коментує психолог дитячо-юнацького клубу Ілона Борис. – Обійми піднімають настрій, укріплюють імунну та нервову системи, дають почуття безпеки і захищеності. Тому подібні конкурси не тільки цікаві, але і корисні для дітей та їх батьків.
Перед учасниками клубу стояло завдання обійняти як можна більше число своїх близьких і знайомих людей, закарбувати обійми на фотоапарат і принести свої фотознімки організаторам акції. Протягом чотирьох днів діти обіймали своїх тат і мам, бабусь і дідусів, однокласників і сусідів, і навіть домашні улюбленці не залишилися без уваги юних активістів.
У результаті плідної роботи на конкурс було представлено близько 200 фотографій. Переможницею стала Ганна Дунаєва (7 років), яка продемонструвала рекордну кількість фотографій – 49. Всі учасники квесту, крім обіймів і гарного настрою, отримали грамоти та призи.
Дитячо-юнацький клуб функціонує в рамках «Дитячої програми», що реалізовується Центром соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий