РУСАЛ оголошує старт соціальної програми «Територія РУСАЛу 2013»


ОК РУСАЛ оголошує старт програми «Територія РУСАЛу» в 2013 році з метою підтримати проекти, спрямовані на розвиток соціальної інфраструктури і підтримку суспільно-корисних ініціатив у регіонах присутності компанії.

Програма надає можливість некомерційним, громадським та молодіжним організаціям, а також освітнім, державним і муніципальним установам розробити і реалізувати проекти, спрямовані на вирішення соціально-значущих проблем.

«Територія РУСАЛу» складається з двох компонентів – конкурс соціальних проектів, спрямованих на розвиток цивільних і молодіжних ініціатив, і конкурс на розвиток соціальної інфраструктури – реконструкцію, ремонт та оснащення об’єктів у сфері освіти, фізкультури і спорту.

Конкурс соціальних проектів включає в себе 4 номінації:
• «Технології майбутнього» – підтримка і розвиток науково-технічної творчості молоді та школярів в областях енергозбереження, комп’ютерних технологій, робототехніки та моделювання, природничих наук, а також організація безкоштовних гуртків та секцій з технічних видів спорту;
• «Є ідея» – підтримка і розвиток молодіжних ініціатив у галузях професійної самореалізації, отримання соціальних практик, проведенні добровольчих акцій і заходів;
• «Здорове покоління» – підтримка і розвиток здорового способу життя через проведення спортивних змагань, фестивалів і свят, залучення в спорт дітей, молоді та старшого покоління, організацію безкоштовних занять для уразливих груп населення;
• «Мала батьківщина» – підтримка і розвиток вивчення етнокультурних цінностей рідного краю шляхом проведення дослідницьких робіт та експедицій, організації роботи етнічних / національно-культурних театрів, гуртків, колективів і т.д.

В рамках даного компоненту програми передбачається сума гранту до 30 тис. гривень.

Пріоритетними напрямками інфраструктурного конкурсу являться: реконструкція, ремонт та оснащення об’єктів у сферах освіти, фізкультури і спорту, а також молодіжної політики та роботи з молоддю.

Сума гранту на реалізацію інфраструктурних проектів становить до 500 тис. гривень. При цьому обов’язковою умовою виділення коштів є часткове фінансування (не менше 50%) поданих на конкурс проектів за рахунок муніципальних / регіональних бюджетів або інших джерел.

Загальний грантовий фонд програми «Територія РУСАЛу» в 2013 році становить понад 800 тис. грн.

Географія програми включає м. Миколаїв і Жовтневий район Миколаївської області. Управління програмою здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу».

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 28 лютого 2013 року. Оголошення переможців відбудеться в квітні цього року. Отримати аплікаційну форму, а також додаткову інформацію про конкурс можна на сайті компанії РУСАЛ (www.rusal.ru) і на веб-сторінці ЦСП РУСАЛу (www.csp.nikportal.net), або за адресою: 54052, м. Миколаїв, пр. Жовтневий, 325/1, тел. 63-66-96.

24 січня в 15-00 в Російському культурному центрі (вул. Адміральська, 25, 2 поверх) відбудеться презентація програми «Територія РУСАЛу», де будуть озвучені результати і досягнення соціальних проектів, реалізованих у 2012 році, і представлені умови конкурсу «Територія РУСАЛу- 2013 ». На заході також можна буде записатися на участь у навчальних семінарах з написання соціальних проектів.

ПОЛОЖЕНИЕ О КОНКУРСЕ на реализацию социальных проектов в 2013 году

ПОЛОЖЕНИЕ О КОНКУРСЕ проектов по повышению качества социальной инфраструктуры

Форма заявки

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий