28 молодих співробітників проммайданчика МГЗ отримали додаткову освіту в рамках програми «Школа успіху-2012»

25 січня в актовому залі проммайданчика МГЗ відбулося підведення підсумків освітньої програми «Школа успіху-2012», мета якої – посилити комунікації між співробітниками проммайданчика МГЗ і сформувати систему залучення молоді в професійну і соціальну сферу підприємства і життя місцевого співтовариства.
З квітня по грудень минулого року 28 слухачів взяли участь в освітній програмі, яка складалася з трьох курсів – базового, діагностичного та профільного. За час навчання для учасників програми були проведені навчальні тренінги, семінари та лекції з наступних дисциплін: «Корпоративні цінності», «Проектний менеджмент», «Ефективне ділове спілкування», «Прийняття оперативних рішень», «Лідерство», «Публічні виступи і самопрезентація», «Особиста ефективність», «Командна робота», «Організація роботи волонтерської групи», «Стрес-менеджмент». Кожен з учасників, крім освітнього курсу загальною тривалістю 80 годин, пройшов діагностику за допомогою ассессмент-центру та інших методик по виявленню наявних у них професійно значущих якостей і компетенцій.
Також серед слухачів програми «Школа успіху-2012» був проведений мотиваційний конкурс соціальних та виробничих проектів, де учасники змогли на практиці продемонструвати отримані знання. Конкурс мав кілька напрямків – «Виробничі поліпшення», «Екологія», «Бізнес-середовище», «Громадянська активність». До участі було подано 8 заявок, які пройшли експертну оцінку на затребуваність і реалістичність проекту, наявність кількісних і якісних показників, чіткість мети і механізм її досягнення. Переможцем став молодий робітник ТЕЦ Ігор Литвинов, який в 2013 році отримає за рахунок компанії додаткову бізнес-освіту.
- Враховуючи популярність цієї програми і прагнення молодих фахівців до додаткової освіти та самореалізації, ми плануємо і в 2013 році провести подібний цикл тренінгів та лекцій для нового складу освітнього курсу «Школа успіху», – коментує в.о. директора Центру соціальних програм Ганна Долуда.
Під час підведення підсумків 28 співробітників проммайданчика Миколаївського глиноземного заводу отримали сертифікати, що підтверджують успішне проходження навчання за програмою «Школа успіху-2012».
«Школа успіху» реалізується в рамках корпоративної молодіжної програми «Формула майбутнього», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу.

This entry was posted in Новини and tagged , . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий