Відкритий лист до Миколаївського міського голови та до депутатів Миколаївської міської ради

Громадська рада
з екологічної безпеки та благоустрою при
Миколаївському міському голові

Тел.: (093) 104-5374, e-mail: eco_gard@ukr.net

Адреса для листування: вул. Біла, 82, кв.2, м. Миколаїв, 54038

До громадської ради регулярно звертаються вкрай стурбовані жителі Миколаєва зі скаргами на масове знищення дерев у місті. Як наслідок у місті зростає соціальна напруга, збільшується обурення мешканців, погіршується ставлення мешканців до органів влади та місцевого самоврядування.
Нещодавно до нас звернулися мешканці Центрального району м. Миколаєва, що проживають навколо земельної ділянки за адресою проспект Героїв Сталінграду №11 та на розі проспект Героїв Сталінграду й вул. Новоодеської, а також мешканці Корабельного району, що проживають по пр. Жовтневому навколо житлового будинку №320. Приводом для обурення стала інформація про знищення зелених зон задля будівництва автозаправних станцій.
Доводимо до вашого відома, що згідно інформації, яку ми маємо, відведення земельної ділянки задля обох АЗС відбулося з порушенням законодавства України (без проведення громадських слухань, екологічної експертизи, тощо) та призводить до порушення права на здорове довкілля мешканців міста. Наразі готуються матеріали для звернення до правоохоронних органів з приводу порушення прав цих мешканців та покарання винних. Важливо також відмітити, що такі дії суперечать принципам сталого розвитку та погіршують інвестиційну привабливість міста в довгостроковій перспективі.
Виходячи з викладеного просимо призупинити дію Рішень Миколаївської міської ради про виділення цих земельних ділянок.

Від імені членів громадської ради,

Людмила Руденко-Кардаш
голова громадської ради

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий