Молодіжна рада проммайданчика МГЗ запрацює по-новому


У Центрі соціальних програм відбулися збори активістів молодіжної ради проммайданчика МГЗ (далі – МС). Його головою вдруге обрано Андрія Велігіна. Була також переглянута і затверджена нова структура МС і обрані куратори по кожному з напрямків.
Учасники проаналізували підсумки роботи молодіжної ради у 2012 році та прийняли рішення переглянути структуру ради з урахуванням актуалізації нових напрямків.
У результаті бурхливого обговорення було прийнято рішення внести ряд змін в оргструктуру МС. У цьому році його робота включає чотири напрямки – виробничий, культурно-масовий, соціальний і новостворений прес-центр, куди увійдуть секретаріат, газета «МС Пост» і внутрішній PR.
- Аналізуючи роботу молодіжної ради в минулому році, ми вирішили переглянути нашу структуру і виділити ті пріоритетні вектори, за якими хочемо рухатися далі, – коментує голова ради Андрій Велігін. – Перевагу віддамо виробничим ініціативам, спрямованим на участь молоді у вирішенні виробничих завдань. Це те, що зараз знаходиться в центрі уваги наших молодих співробітників. Ми також продовжимо роботу щодо соціального, освітнього та культурно-масового напрямків. Нова структура дозволить залучати молодь проммайданчика МГЗ саме в той напрямок, який їй найбільш цікавий, де вона зможе себе реалізувати, одержати задоволення від результатів і принести користь суспільству.
Діяльність молодіжної ради реалізується в рамках корпоративної програми «Формула майбутнього», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий