«День врятованого дерева». Подвійний добрий вчинок



Національний природний парк «Голосіївський» проводить унікальну акцію, що покликана одночасно допомогти дітям в дитячому будинку та покращити стан довкілля.

На сьогоднішній день в рамках акції «Надія є!» Національним природним парком «Голосіївський» проводиться «День врятованого дерева» – благодійний збір вторинної сировини (макулатури та пластикових пляшок).
За виручені кошти буде надана допомога (канцтовари, навчальні матеріали, книжки, спортивний інвентар тощо) дитячому будинку «Чебурашка» в с.Рокитне (Київська область).
На сьогоднішній день в будинку постійно проживають діти, для яких найдорожче в світі – це проста увага, турбота та вдячність. Але їм також необхідна матеріальна допомога.

Національний природний парк «Голосіївський» з метою підвищення екологічної культури киян пропонує організувати та провести акцію «День врятованого дерева» серед навчальних закладів, підприємств та громадськості міста 13 березня 2013.

Даний проект орієнтований на виховання культури споживання та популяризацію вторинної переробки ресурсів.
13 березня 2013р. партнери акції організовують у себе прийом макулатури. Для цього необхідно проінформувати учнів, студентів, співробітників, сусідів, щоб вони принесли макулатуру та організувати її зберігання протягом дня (зазвичай машина забирає з 8.30 до 15.00).

НПП «Голосіївський» може проводити відповідні екологічні тренінги-уроки та організувати вивіз макулатури.
Мета нашого проекту – пояснити і показати, як свідомо дотримуючись розумних і практичних принципів економії, можна принести вагому користь і природі, і людям.
Кожен з нас впливає на процеси, які відбуваються на планеті Земля. Вкрай важливо, щоб цей вплив був благотворним, а не руйнівним. Докладаючи невеликі зусилля, людина може досягти великих результатів.

У разі згоди взяти участь в акції, прохання зв’язатись з нами по телефону 093-600-08-95 (Хрутьба Андрій) або заповнити анкету за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1sZB7bLDAnNmH5AEppSCm_YT3EowlIeAJyOs9EXrJ8Ks/viewform

This entry was posted in Анонси and tagged . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий