Шкільна спартакіада Корабельного району нарощує оберти


Зимовий сезон шкільної спартакіади Корабельного району 2012-2013 навчального року завершився змаганнями з волейболу. Більше 200 учнів з 13 шкіл Корабельного району відстоювали честь своїх навчальних закладів.
Змагання проходили в двох підгрупах – «A» і «Б». Вони визначалися відповідно до кількості спортивних досягнень. Юні спортсмени, як дівчатка, так і хлопці, демонстрували не лише майстерність і спритність, але і уміння працювати і взаємодіяти в команді.

Серед юнаків групи «А» 1-е місце зайняла школа № 40, 2-е – школа № 44, 3-тє – школа № 33. У групі «Б» серед юнаків «золото» дісталося школі № 14, «срібло» – школі № 29, «бронза» – школі № 47.
Серед дівчат переконливу перемогу в групі «А» здобула школа № 54, друге і третє місця дісталися школам № 44 і № 33. У групі «Б» у дівчат в результаті нелегкої боротьби призерами змагань стали школи № 14, № 43 та № 49.

- У Спартакіаді в цьому навчальному році вже взяли участь понад 1500 учнів, – коментує головний суддя змагань Олександр Мовчан. – Хочеться відзначити, що Спартакіадою цікавляться не тільки учні, а й їхні батьки. Це сприяє формуванню активного способу життя не тільки у дітей, але і у представників старшого покоління.
Всі учасники та призери змагань нагороджені почесними грамотами та медалями.
Шкільна спартакіада проводиться за підтримки адміністрації Корабельного району, управління освіти Миколаївського міськвиконкому, фінансову підтримку забезпечує ОК РУСАЛ.
Координацію проведення заходів здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий