Спортивна дівчина — здорова країна!


На відзначення свята 8 березня у школі-інтернаті №3 Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго» спільно з Миколаївською обласною громадською організацією «Федерація легкої атлетики», Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва провели фестиваль «Спортивна дівчина — здорова країна». Захід організовано за підтримки управління у справах сім’ї, дітей та молоді Миколаївської міської ради під патронатом Комісії «Спорт та навколишнє середовище» Національного Олімпійського Комітету України та Комітету розвитку Федерації легкої атлетики України.

Під час фестивалю проводилися веселі естафети для учениць 5-9 класів за участю відомої спортсменки Миколаївщини — заслуженого майстра спорту, чемпіонки світу з легкої атлетики, бронзового призера Олімпійських ігор, Президента Федерації легкої атлетики Миколаївської області, голови комісії “Спорт та навколишнє середовище” НОК України Інги Бабакової. Суддею змагань був член Комітету розвитку Федерації легкої атлетики України, директор МСДЮШОР з легкої атлетики Анатолій Бугайов.

Вікторину зі школярами провела член комісії “Спорт та навколишнє середовище” НОК України, голова правління МОБФ «Індиго» Ольга Криницька. До заходу дівчата підготували виступи, пісні та танці у подарунок гостям.

Усіх учасників і переможців було нагороджено медалями, призами та дипломами.
Це вже друге спільне свято, під час якого організатори подарували школі-інтернату книги та м’ячі.

Фото Олена Шандригіна.

This entry was posted in Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий