МГЗ визнали кращим підприємством України з розробки та впровадження корпоративних добровольчих програм


Миколаївський глиноземний завод, що входить в компанію РУСАЛ, став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Корпоративне волонтерство в Україні-2012» в номінації «Покращення якості життя». Конкурс, ініційований Фондом Східна Європа, зібрав кращі практики бізнесу, що допомагають вирішувати гострі соціальні та екологічні проблеми суспільства.
На конкурс було подано 20 заявок від українських і міжнародних компаній. Програми учасників оцінювало журі, до складу якого увійшли представники мережі Глобального Договору ООН, українських медіа та профільних експертних організацій. Оцінка проводилася у чотирьох номінаціях за британською методологією, яка розроблена організацією Business in the Community.

На конкурс від МГЗ була подана програма «Швидка допомога РУСАЛу», мета якої залучити співробітників Компанії та членів їх сімей в добровольчу діяльність для вирішення соціально важливих проблем міста. В рамках програми корпоративні волонтери надають допомогу ветеранам і пенсіонерам заводу, упорядковують місто, організовують свята, майстер-класи та спортивні заходи для дітей-сиріт, виконують новорічні бажання дітей-інвалідів та дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, ведуть безкоштовні гуртки з туризму та шахів і багато іншого.

- Нам дуже приємно, що системна робота програми «Швидка допомога РУСАЛу» була високо оцінена експертами конкурсної комісії, – коментує в.о. директора Центру соціальних програм РУСАЛу в Україні Ганна Долуда. – Ця перемога не тільки підприємства, але і тих співробітників, які активно залучаються і, в більшості випадків, самі ініціюють добрі справи. У свою чергу ми готові ділитися позитивним досвідом і сприяти поширенню практики добровольчого руху серед інших компаній.
Церемонія нагородження проходила в рамках засідання комітетів з КСВ та HR Європейської бізнес-асоціації. Переможців нагородили дипломами і статуетками, а також надали можливість презентувати свої кейси.
Адміністрування корпоративної програми «Швидка допомога РУСАЛу» здійснює Фонд «Центр соціальних програм».

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий