Міжнародний тренінговий курс в Грузії “When Social Meets Rights”

Центр європейських ініціатив оголошує конкурс на участь у тренінговому курсі, назву якого дослівно можна перевести як «Коли соціальне зустрічається з правами», метою якого є допомогти молодіжним працівникам з 10 країн знайти відповіді на питання, пов’язані з соціальними правами молоді та їх впровадженням у місцевих громадах. Тренінг відбудеться з 24 по 31 травня в м. Кобулеті, Грузія.

Використовуючи Європейську соціальну хартію, як основний документ, учасники розглянуть підходи до ідеї соціальних прав на різних рівнях: житло, освіта, охорона здоров’я, зайнятість, відсутність дискримінації, правовий і соціальний захист та пересування людей. Завдяки методам неформальної освіти учасники отримають як теоретичний, так і практичний досвід.

Цілі проекту:підвищити обізнаність учасників про Європейську соціальну хартію та її практичне впровадження серед молодих людей;
сприяти вирішенню конфліктних ситуацій та виключення молодих людей, що живуть у мультикультурному середовищі через неформальну освіту та молодіжні проекти;
розробити концептуальні та практичні засоби використання міжкультурного діалогу у реаліях молодіжної роботи;

визначити та дослідити засоби для впровадження інноваційних проектів у сфері роботи з молодими людьми, яким загрожує відчуження та насильство;
ініціювати інноваційні молодіжні пілотні проекти, які б мали мультиплікаційний ефект у всій Європі;
сприяти вирішенню ситуацій виключення, конфліктів та насильства, що стосуються молодих людей, через партнерство в молодіжній сфері.

Участь в тренінгу візьмуть представники 10 країн: Грузії, України, Молдови, Білорусі, Вірменії, Польщі, Чеської Республіки, Естонії, Італії та Литви.
Захід відбудеться за підтримки програми Європейського Союзу «Молодь в дії».

Учасники проекту: молодіжні лідери, молодіжні працівники, що працюють з молоддю;
мають бажання реалізувати власний проект в майбутньому у своїй громаді;
вік – 18-30 років; мають достатній рівень володіння англійською мовою;
мають чинний закордонний паспорт.

Дата проведення: 24-31 травня 2013 року.
Місце проведення: м. Кобулеті, Грузія.

Організатори забезпечують: харчування, проживання, участь у всіх елементах програми, необхідні матеріали та обладнання, а також оплачують 70% проїзду.
За рахунок учасників: 30% від вартості проїзду, медичне страхування, реєстраційний внесок – 15 євро.

Як подати заявку: бажаючі взяти участь, будь-ласка, до 27 березня 2013 року включно заповніть анкету та надішліть її на електронну адресу info@eu.sumy.ua.
Так як кількість місць обмежена, відбір учасників буде відбуватись на конкурсній основі.
За детальною інформацією звертайтесь: info@eu.sumy.ua.

Аплікаційна форма

This entry was posted in Навчання та розвиток, Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий