Cтворюємо каталог інноваційних освітніх проектів та практик

Громадська організація «Об’єднання «Агенція розвитку освітньої політики» займається створенням каталогу інноваційних освітніх проектів та практик, що реалізовані та реалізуються в загальній середній освіті в Україні. Проект реалізується за фінансової підтримки освітніх програм Міжнародного фонду «Відродження».
Інформація з каталогу буде корисна вчителям, керівникам навчальних закладів, спеціалістам системи післядипломної педагогічної освіти та широкій педагогічній громадськості, сприятиме розбудові української шкільної освіти, оновленню форм та методів навчання учнів.

Експертами організації було створено паспорт інновацій (див. Додаток 1), що допомагає структурувати дані щодо інноваційних освітніх проектів та практик та узагальнити їх для подальшої популяризації.

Маємо повідомити Вас, що, по-перше, вся отримана інформація буде представлена на електронній сторінці Інституту інформаційних технологій та засобів навчання НАПН України. По-друге, після систематизації, аналізу та узагальнення даних про інновації в освіті, буде надруковано каталог освітніх інновацій та інноваційних освітніх проектів. По-третє, наступним етапом проекту передбачається створення відкритого електронного загальнонаціонального каталогу освітніх інновацій та інноваційних освітніх проектів у шкільній освіті України і забезпечення вільного досвіду до нього освітян-практиків, управлінців, викладачів і студентів педагогічних ВНЗ, дослідників, батьків, зацікавленої громадськості.

Просимо Вас надати інформацію, якщо така є, щодо інноваційних освітніх проектів та практик, що можуть бути розглянуті, як успішний досвід і використані іншими освітянами на електронну адресу innovationscatalog@gmail.com . Термін подання інформації: 20 квітня 2013 року. Контактний телефон: 095 330 92 69

Лист


Паспорт инновації

This entry was posted in Анонси, Навчання та розвиток, Національні та міжрегіональні проекти. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий