Миколаївські металурги продовжать боротися за «срібло» в чемпіонаті міста з футзалу

Добігає кінця чемпіонат міста з міні-футболу (футзалу), який стартував у жовтні 2012-го і фінішує в квітні 2013 року. У змаганнях беруть участь 45 футбольних команд, які входять в чотири групи відповідно своєї кваліфікації.
17 гра з футзалу в рамках зимового чемпіонату пройшла в дитячо-юнацькому спортивному комплексі Корабельного району між представниками другої групи. На цей раз у двобої зійшлися команди КДЮСШ «Коммунаровец» і проммайданчика МГЗ «Молодіжна рада» (МС), яка цього року стала членом Миколаївської міської федерації футболу.

Незважаючи на невеликий досвід участі в змаганнях такого рівня, команда «Молодіжної ради» здобула переконливу перемогу над «комунарівцем» з рахунком 11:0. Це дозволило металургам опинитися на 3-му місці в турнірній таблиці і продовжувати боротьбу за першість.

- Сьогоднішня перемога – це можливість поборотися за друге місце серед 11 команд нашої групи, – каже капітан команди «МС», куратор спортивного спрямування молодіжної ради проммайданчика МГЗ Олег Бородачев. – До кінця змагань ще три тури, і ми докладемо всіх зусиль, щоб узяти гору над командою «Педіну» і завоювати «срібло» в цьому сезоні.
За підсумками проведених змагань у турнірній таблиці в другій групі кубка міста по футзалу на першому місці знаходиться команда «УДАІ», на другому – «Педін», на третьому – «Молодіжна рада».
Діяльність Молодіжної ради реалізується в рамках корпоративної програми «Формула майбутнього», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий