Семінар-діалог “Загоєння минулого”

Команда проекту “Україна активна: загоєння минулого” радо запрошує вас взяти участь у семінарі-діалозі “Загоєння минулого”, який відбудеться 25-28 квітня 2013 р. на Запоріжжі.


Ми хочемо провести кілька днів у безпечному просторі та спробувати обговорити власне розуміння та сприйняття історії нашої країни, народу та родини, свої почуття та почуття своїх рідних, особисті історії та випадки життя. Будьмо готові сприймати унікальність кожного, визнаючи право на пам’ять, власне сприйняття історії, дозволяти собі сумніватися і вірити, розуміти і прощати, аби наше минуле, тепер чи колись пізніше, могло з миром відпустити кожного з нас для взаємного розвитку, радості та любови.
До участі у семінарі-діалозі запрошуються представники громадських рухів та організацій, національних/етнічних спільнот, науковців, журналістів, фахівців та ентузіастів, які зацікавлені у пізнанні свого ставлення до минувшини.
Фасилітатори: Діана Дамша, Олег Овчаренко, Тарас Грицюк.

Щоб взяти участь у діалозі, просимо до 14 квітня включно заповнити анкету учасника: http://goo.gl/l76y5. Про результати відбору ми повідомимо особисто кожному потенційному учаснику до 18 квітня.

До подання заявок на участь у семінарі-діалозі запрошуються особи, які досягли 18 років. Обов’язковою умовою є повноцінна участь протягом усіх чотирьох днів у зустрічах та семінарах діалогу, а також дотримання прийнятих усіма учасниками правил.

Будь ласка, зауважте: організатори беруть на себе покриття витрати на проживання та харчування учасників протягом семінару. Витрати на проїзд до місця проведення семінару учасники покривають власним коштом.

В основі діалогу лежать принципи:● поваги до права кожної людини на власне бачення світу;
● досягнення порозуміння без пошуку винних: ЩО правильно, а не ХТО правий;
● пізнання минулого через життєві історії інших людей;
● розуміння, що побудова майбутнього заснована на засадах відповідальності за минуле.

Семінар-діалог є частиною проекту “Україна активна: загоєння минулого”, який впроваджується з 2010 р. командою однодумців Міжнародної громадської організації “Основи свободи” в межах програми “Церква в дії” (“Керк-ін-акціє”) міжцерковної організації ICCO (Нідерланди). Попередні діалоги відбулись у Криму на Львівщині, Харківщині та Закарпатті. Здобутий успішний досвід ми хочемо перенести на більш широке коло громадськості з різних регіонів України.

Контакти команди організаторів:Оксана Бондар, тел.: +380 97 391 3590, +380 63 866 4664
Олекса Стасевич, тел.: +380 50 309 7997 та +380 67 622 7218
E-Mail: ukrainian.action@gmail.com
www.ukrainian-action.org.ua | http://www.fb.com/uahtp

This entry was posted in Актуально, Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий