Чудесне перетворення парку «Богоявленський» зі сміттєзвалища – в зелену зону

У минулу суботу в рамках загальноміської добровольчої акції «Весняний тиждень добра» та всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!» у всіх районах Миколаєва проходили суботники. Не став винятком і Корабельний район.
Одним з основних об’єктів благоустрою став парк «Богоявленський» – перлина Корабельного району. Акція була ініційована громадською організацією «Спадщина» на чолі з Іриною Купрієвич, яка зібрала понад 160 активістів. Школярі, студенти, робітнича молодь і просто небайдужі мешканці відгукнулися допомогти облагородити територію цього історичного місця.
Найбільшою трудової бригадою виявилася команда молодіжної ради (МР) проммайданчика МГЗ. Члени МР, їх дружини і діти, найближчі родичі та сусіди взяли активну участь у прибиранні засміченої території парку.

- Парк «Богоявленський» – це культурна цінність нашого міста. І ми вважаємо своїм обов’язком зберегти її для наших дітей, – коментує голова МР проммайданчика МГЗ Андрій Велігін. – Ми завжди готові приєднатися до акцій такого роду і закликаємо інших не залишатися байдужими і зробити наше місто чистішим і кращим.
Учасники акції працювали згуртовано і з величезним ентузіазмом. І вже через кілька годин бите скло, пляшки, побутові відходи та інше «добро», яке забруднювало територію, було зібрано і вивезено. А парк «Богоявленський» зі сміттєзвалища перетворився на зелену зону.

- Ми сподіваємося, що жителі району будуть дбайливіше ставитися до парку і зможуть підтримувати наведений порядок, – висловила свої очікування член МР проммайданчика МГЗ Ганна Войтюк. – А в майбутньому потрібно постаратися відродити колишню велич і красу цього історичного місця з його квітучими садами і фонтанами.
Діяльність молодіжної ради реалізується в рамках корпоративної програми «Формула майбутнього», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий