РУСАЛ підвів підсумки конкурсу в рамках програми «Території РУСАЛу»

ОК РУСАЛ оголошує про підведення підсумків грантового конкурсу, проведеного в рамках соціальної програми «Територія РУСАЛу-2013» у Миколаївському регіоні.
Програма «Територія РУСАЛу» заснована на принципах приватно-державного партнерства і припускає спільне фінансування РУСАЛом та місцевими громадами, муніципальними закладами кращих проектів розвитку об’єктів соціальної інфраструктури, обраних на конкурсній основі. У 2013 році програма реалізується в 10 регіонах присутності компанії в Росії і на Україні: Республіці Хакасія, Республіці Карелія, Волгоградській, Іркутській, Кемеровській, Мурманській, Оренбурзькій і Свердловській областях, Красноярському краї та Миколаївській області (Україна).

Переможцями конкурсу в Україні стали 14 проектів, які отримають гранти РУСАЛу в розмірі від 5 тис. до 300 тис. гривень кожен, загальний грантовий фонд склав близько 800 тис. грн. Переможці визначені експертною радою, до складу якого увійшли співробітники Центру соціальних програм РУСАЛу, представники органів влади, а також зовнішні експерти в галузі соціальної політики та благодійності.
Пріоритет віддано проектам, спрямованим на підвищення якості соціальної інфраструктури: реконструкцію, ремонт і оснащення об’єктів у сфері освіти, фізичної культури і спорту, вивчення етнокультурних цінностей рідного краю, організацію культурного і розвиваючого дозвілля дітей, підтримку і розвиток громадянських ініціатив, проведення добровольчих акцій і заходів .
Генеральний директор МГЗ Юрій Овчинников зазначив: «Нас тішить те, що бізнес-проекти, що мають соціальну складову, підтримує не тільки регіональна влада. Вони підвищують соціальну активність мешканців Миколаївщини, самі небайдужі з яких пропонують слушні і обґрунтовані проекти. Чи стосується це інфраструктурних проектів або цивільних ініціатив. Позитивне те, що реалізація всіх 14 відібраних в ході конкурсу проектів дозволяє вирішувати соціальні проблеми і сприяє сталому розвитку регіону. Можу c задоволенням заявити, аналізуючи підсумки колишніх конкурсів, що користь від них відчули як дорослі, так і юні жителі Миколаївщини ».
Нагородження миколаївських переможців відбудеться 29 квітня 2013 року, о 15-00 год., в малому залі облдержадміністрації (вул. Адміральська, 22).
Адміністрування та організаційний супровід програми «Територія РУСАЛу» здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий