Подивися на того, хто відповідальний

З 22 по 26 квітня на проммайданчику МГЗ проходить тиждень охорони праці. Увагу заводчан привернула акція «Моя безпека», організована і проведена молодіжною радою за підтримки дирекції з персоналу МГЗ.
Активісти МС приклали всі старання і нагадали працівникам про те, хто в першу чергу у відповіді за їх безпеку на виробництві. Щоб донести цю ідею, молоді фахівці проявили нестандартний підхід: на всіх виробничих ділянках встановили незвичайні дзеркала. Тепер співробітник, який увійшов, наприклад, в ліфт, дивлячись на своє відображення, розуміє, що на робочому місці саме він у відповіді за своє життя і здоров’я. Про це йому говорить напис на дзеркалі: «Ця людина відповідає за твою безпеку».


Голова молодіжної ради Андрій Велігін відзначив перевагу проведеної акції: її підтримав персонал всіх без винятку підрозділів проммайданчика. Співробітники з готовністю допомагали розміщувати дзеркала і оцінили креативний підхід. Дуже важливо, щоб кожен працівник усвідомлював всю відповідальність за своє життя.
За словами директора з персоналу МГЗ Тамари Дем’яненко, – «Адміністрація забезпечує безпечні умови праці, а кожен з нас повинен розуміти, приймати і суворо дотримуватися їх. Тоді не буде ні нещасних випадків, ні профзахворювань. І ще один важливий момент, коли в дзеркалі бачать себе дві або три людини, вони повинні розуміти ще один наш спільний принцип: «Ми відповідаємо за себе і тих, хто працює поруч». Не проходити повз порушень – це обов’язок кожного».
Акція завершена, але у всіх підрозділах є дзеркало-нагадування про найголовнішу людину, що відповідає за безпеку на виробництві, – це кожен з нас.
Діяльність молодіжної ради реалізується в рамках корпоративної програми «Формула майбутнього», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий