Соцпартнерство влади і металургів продовжиться

Вчора МГЗ підписав Програму соціального партнерства на 2013 рік з Миколаївською областю та нагородив переможців грантового конкурсу «Територія РУСАЛу».
Цей договір, як і попередні, спрямований на забезпечення сталого розвитку регіону, розкриття його економічного і соціального потенціалу.
У програмі передбачено 3 млн. грн. інвестицій у соціальну сферу і суспільно значущі проекти Миколаївщини. У рамках договору МГЗ продовжує свої перевірені часом проекти: програму «Територія РУСАЛу», співробітництво з Миколаївським зоопарком, Російським театром і художнім музеєм ім. В.В. Верещагіна. Не будуть позбавлені уваги і певні групи наших співгромадян: учасники Великої Вітчизняної війни, ветерани, самотні пенсіонери, діти. Їх охоплять корпоративні програми «Швидка допомога», «Формула майбутнього», «Новорічний марафон».


Договором також передбачено участь Компанії у модернізації дитячо-юнацького спортивно-оздоровчого комплексу в Корабельному районі, підтримка та участь ініціатив сільських рад навколишніх сіл до МГЗ.
Крім проведення грантових конкурсів та виділення коштів з підтримки ініціатив громадських та муніципальних організацій, буде придбано обладнання для екстреної допомоги при раптовій зупинці серця кардіологічному відділенню Жовтневій центральній районній лікарні, у зв’язку з тим, що смертність від захворювань органів кровообігу становить близько 60% і займає перше місце в структурі загальної смертності.
За словами губернатора області Миколи Круглова, «МГЗ на сьогоднішній день – це єдине підприємство, на якому після приватизації ефективним власником вирішені раніше існуючі проблеми. Навряд чи знайдеться таке підприємство, яке виділяє у вирішення питань регіону стільки фінансових ресурсів, скільки МГЗ.
Крім вирішення соціальних проблем у місті та області, МГЗ ще – це п’ять з гаком тисяч обігрітих сімей, робочих місць, гідні заробітна плата та соціальний пакет.
Хочу відзначити, що РУСАЛ за своїм бажанням і реальній роботі ще жоден бізнесмен, жоден суб’єкт господарської діяльності поки не перевершив ».
Генеральний директор МГЗ Юрій Овчинников зазначив: «Відрадно бачити, що вкладені в програму кошти, в кінцевому рахунку, приносять користь нашим землякам і в місті, і в сільській місцевості. У цьому ми переконуємося вже не перший рік».
Програмою соціального партнерства також передбачені ініціативи з проведення спільних заходів, що сприяють формуванню екологічної свідомості та популяризації ідей і принципів раціонального використання природних ресурсів.
Адміністрування програми соціального партнерства здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий