На полі – футболісти Жовтневщіни

«Футбол Жовтневщини» – під такою назвою реалізується проект федерації футболу Жовтневого району Миколаївської області, підтриманий компанією РУСАЛ згідно грантової програми «Територія РУСАЛу».

Мета проекту – пропаганда здорового способу життя та розвиток футболу серед сільського населення і відволікання молоді від шкідливих звичок шляхом залучення до занять спортом.
У рамках проекту в травні стартував чемпіонат району з футболу серед аматорських команд сіл Жовтневого району. Ігри проводяться щонеділі у двох підгрупах за коловою системою – на своєму полі та на полі суперника.


- Для участі в чемпіонаті від аматорських команд сіл було подано 26 заявок. А це – близько 300 учасників, – коментує керівник проекту Микола Царенко. – Ми сподіваємося, що буде не менше і вболівальників.

За результатами даних трьох турів, які пройшли в травні, у першій групі лідирують команди сіл Мішково-Погорілове-1, Прибузьке, Пересадівка. У другій групі (південь) – сіл Лимани, Котляреве-2, Миколаївське; (північ) – сіл Мішково-Погорілове -2, Засілля, м. Миколаїв.
За ходом футбольних матчів стежать судді з приїжджих команд. Чемпіонат триватиме до кінця листопада. Переможці отримають кубки, медалі, а також комплект форми для команди.
Адміністрування програми здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий