Підбито підсумки третього турніру серед дітей з шахів «Шахові надії»

У Центрі соціальних програм компанії РУСАЛ відбулося урочисте підведення підсумків третього дитячо-юнацького турніру «Шахові надії». Турнір проводився серед учасників шахового клубу, який безкоштовно функціонує в Корабельному районі на базі Центру соціальних програм.

- Протягом усього навчального року 45 дітей освоювали цю прекрасну гру, щоб підготуватися до змагань. Час витрачено не даремно і мої учні показали високий результат, – коментує керівник клубу і головний суддя турніру Олександр Колесніченко, який вже три роки є волонтером програми з розвитку корпоративного волонтерства «Швидка допомога РУСАЛу». Олександр не один рік навчав дітей грі в шахи в ДЮСШ №4, а на сьогоднішній день є членом Миколаївського шахового клубу.
Цього року обидва турніри – у групі «А» і групі «Б» – проходили за коловою системою. У групі «А» золото дісталося Делікатному Роману, срібло – Ксенженку Іллі і бронза – Перевозчикову Петру. У групі «Б» лідерами визнані: Максим Жуков – 1-е місце, Михайло Фалін – 2-е місце і Роман Жуков – 3-е місце. Ще 7 учасників виконали перший юнацький розряд з шахів.

- Цього року наш шаховий клуб отримав статус члена федерації шахів. Для нас це дуже почесно, – ділитися враженнями Альона Ожема, директор Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні. – З кожним роком кількість дітей у шаховій студії все збільшується. Це говорить про затребуваність і необхідності такого клубу у нас в районі.
Під час церемонії нагородження переможцям і призерам турніру вручили грамоти та подарунки від компанії РУСАЛ. А федерація шахів Миколаївської області на підставі Єдиної спортивної класифікації України вручила кожному учаснику кваліфікаційні квитки у відповідності з розрядом.
З вересня місяця цього року шаховий клуб відновить свою роботу і знову буде доступний для всіх бажаючих освоїти цю складну, але дуже цікаву гру.
Діяльність шахової секції реалізується в рамках корпоративної програми «Швидка допомога РУСАЛу», адміністрування якої здійснює Центр соціальних про

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий