Центр європейських ініціатив шукає волонтера (хлопця) взяти участь у річному проекті EVS в Польщі

Волонтер буде організовувати заняття з дітьми та підлітками, в ході яких він зможе розкрити себе, вивчити польську мову та пізнати особливості польської культури. Протягом проекту волонтер також навчиться створювати свої проекти, буде брати участь у зустрічах та семінарах, пізнає особливості роботи в неурядовій організації.
Приймаюча організація – «Stowarzyszenie Elblag Europa» (місто Єлблаг, Польща).

Додаткова інформація про організацію та проект.
Тривалість проекту – 12 місяців (початок 01.09.2013).

Кандидат: хлопець віком від 18 до 30 років. Знання англійської мови є обов’язковою умовою. Знання польської мови не вимагається, але вітається.
Якщо вас зацікавив проект, надсилайте своє резюме та мотиваційний лист (англійською мовою) на електронну пошту Центру європейських ініціатив info@eu.sumy.ua до 1 липня 2013 року.

European Voluntary Service (EVS) – Європейська Волонтерська Служба – це програма Європейської Комісії, що надає молодим людям віком від 18 до 30 років можливість відкрити себе та розвинути свої навички та уміння шляхом залучення їх до волонтерської діяльності в країнах Європейського Союзу. В залежності від проекту та організації спектр діяльності волонтерів різний: волонтери працюють в сфері культури, молоді, спорту, соціального забезпечення, культурної спадщини, навколишнього середовища, тощо. Волонтерські проекти можуть бути як короткострокові (від 2 місяців) так і довгострокові (до 12 місяців). Волонтери забезпечуються харчуванням, місцем проживання, мовними курсами (за потреби) та коштами на кишенькові витрати. Більше інформації про ЄВС.

Додаткову інформацію і консультацію ви можете також отримати звернувшись за електронною адресою info@eu.sumy.ua.

This entry was posted in Анонси, Навчання та розвиток. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий