Діти металургів побачили, де працюють їхні батьки

Для дітей співробітників підприємств проммайданчика МГЗ, які відвідують дитячо-юнацький клуб при Центрі соціальних програм, була організована екскурсія на Миколаївський глиноземний завод. Її основне завдання – познайомити дітей з одним із найбільших у Європі підприємств кольорової металургії, про який вони багато чули від своїх батьків, і продемонструвати значення праці кожної людини в безперервному процесі виробництва.


Екскурсія проводилася на автобусах за спеціально розробленим маршрутом. Екскурсоводи розповіли дітям про виробничі процеси і продукцію, яку випускає МГЗ, про підрозділи заводу та їх функції, про людей, які там працюють, і про соціальні програми, які підтримує компанія.

Діти були вражені величезною територією заводу, великими металоконструкціями і високими насипами бокситу – сировини для глинозему. Вони з цікавістю спостерігали за вантаженням в порту, захоплювалися розмірами корабля і дивувалися заводський техніці, яку багато хто бачили вперше. Найцікавішим для дітей було побачити, де саме працюють їхні мами і тата, бабусі й дідусі. Навперебій діти називали свої прізвища і підрозділи, щоб екскурсовод показала місце роботи їх рідних.

Після захоплюючої поїздки юні екскурсанти опинилися в Інформаційному центрі. Там їм показали пізнавальний фільм про історію заводу і масштабах виробництва, етапах виробництва глинозему – сировини для алюмінію, про продукцію, яку випускає завод, та її значення в нашому житті.
Переконатися, що хлопці уважно дивилися фільм і слухали екскурсоводів, допомогла вікторина. З величезним азартом вони відповідали на питання про виробництво крилатого металу. За правильні відповіді та активну участь всі отримали сувеніри з символікою МГЗ.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий