Відбулися перші змагання з веслування на байдарках серед миколаївських металургів

Молодіжна рада проммайданчика МГЗ організувала і провела перші змагання з веслування на байдарках серед молодих металургів Миколаївщини. Турнір пройшов за ініціативи та за підтримки Центру соціальних програм компанії РУСАЛ.


- Завдання цього заходу – продемонструвати робочій молоді, що відпочинок може бути активним, цікавим і корисним, – коментує голова МР Андрій Велігін. – Ми систематично організовуємо такі заходи як змагання з рибної ловлі, туристичні походи та екскурсії для пропаганди екологічного та спортивно-екологічного туризму, а також для екологічного виховання співробітників підприємств проммайданчика.
Після невеликого майстер-класу від інструктора Олександра Пузиревича на старт змагань по річці Дніпро (м. Херсон) вийшло більше двадцяти молодих спортсменів. Особливість змагань полягала в тому, що до складу команд увійшли не тільки металурги, а й члени їхніх сімей. Незважаючи на недостатню підготовку та
невідпрацьовані навички володіння байдаркою і веслом, всі спортсмени трималися дуже

гідно і прагнули до перемоги. Крім відсутності практичного досвіду, учасників змагань відволікали зачаровують пейзажі, галявини латаття. Певні складності створив вузький коридор річки Дніпро. Подолавши ці перешкоди, всі байдарочники-туристи дісталися до фінішної прямої.
За результатами змагань, на дистанції 15 км кращою стала команда Юлії Бебіі. Друге і третє місця розділили сім’ї Єгора Доманського та Олександра Кліндух.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий