У Миколаєві пройшли Треті ALімпійські ігри РУСАЛу

Цими вихідними в дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі Корабельного району під девізом «Завжди в русі» пройшли III ALімпійські ігри РУСАЛу, присвячені професійному святу металургів.
Ігри, що стали вже традиційними, проходять на всіх підприємствах компанії РУСАЛ. Це ще раз доводить, що, незважаючи на те, що підприємства компанії знаходяться на п’яти континентах світу, її співробітники – це одна команда, яка працює на результат. У цьому дух гри і дух Компанії.


Учасники спортивних змагань – співробітники підприємств миколаївського проммайданчика – згуртовано і активно прагнули до перемоги. Честь МГЗ захищали команди «Адреналін», «Енерджайзер», «Командос», які очолили капітани Валерій Шпортко, Олександр Дем’янцев та Володимир Красноярський. СЦ «Металург» представили «Металург» і «Алюміній» на чолі з Олегом Бородачовим та Олексієм Просянніковим. Прийняли участь у головному спортивному святі року і команди «Террабайт» («РУСАЛ Автоматизація», капітан Олександр Герасимов), «Ми» («Охорона МГЗ», капітан Андрій Божак), команда-дебютант «Молодіжна рада» (капітан Андрій Велігін).
Змагання проходили у два етапи. Очолювана головою КФК Василем Заїкіним суддівська колегія оголосила кількість очок, які команди набрали у 10-денних змаганнях, що вже відбулися, зі стрільби з пневматичної гвинтівки, настільному тенісі, дартсі, шахах і плаванні.
Перед початком змагань по залишилися дисциплін неодноразова чемпіонка України з танцювальної аеробіки Оксана Даншаніна провела розминку, додавши позитиву і заряду бадьорості.

А потім закипіли неабиякі пристрасті. В єдиному пориві до перемоги команди брали участь у комбінованій естафеті (були навіть парні гонки на лижах), міні-баскетболі, стріт-болі, стрибках у довжину з місця, армреслінгу, перетягуванні каната. Все проходило весело і в доброзичливій обстановці.
З непідробною щирістю та ентузіазмом підтримували своїх вболівальники, які, до речі, також брали участь у різних змаганнях. А скільки кричалок було вимовлено, щоб підтримати спортивні старання колег і родичів! Організатори свята не забули і про самих юних – для них пройшли веселі і пустотливі ігри та конкурси. Хлопчики та дівчатка отримали море позитиву і призи.

- Чудове свято, – сказала співробітниця СЦ «Металург» Ірина Степанчук. – Приємно на святі бути усією родиною. Я перебуваю у відпустці по догляду за дитиною, але прийшла підтримати колег разом з чоловіком і нашої донькою Софійкою. Настрій – супер! Навколо – радість, веселощі. Відчувається атмосфера справжнього свята.
І ось настав вирішальний момент Третіх ALімпійських. Команда «Террабайт» «РУСАЛ Автоматизації» визнана переможцем. У торішнього чемпіона «Командос» (МГЗ) – заслужене срібло. На третьому місці – «Алюміній» СЦ «Металург».
- Нинішнє спортивне свято – це чесна боротьба і драйв, нестримна енергія і всепоглинаюча воля до перемоги, – ділиться враженнями начальник «бізнес-одиниці» «Ділянки кальцинації і декомпозиції», член команди «Командос» Сергій Пономаренко. – Цього року у нас друге місце, але головне, що ми довели, що і в досягненні спортивних результатів металурги сильні і наполегливі.

Непідробний гарний настрій металургів і гостей свята вилився в гарячі оплески артистам – фіналістам третього сезону телешоу «Україна має таланти», вокалістці Олені Мальшаковій і акробатам Олегу Шевченко і Олексію Міщенко.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий