У Миколаєві стартує благодійна акція «Збери портфель дитині»

C 12 по 23 серпня 2013 року в Корабельному районі міста Миколаєва відбудеться благодійна акція «Збери портфель дитині». Її мета – надати адресну допомогу у вигляді необхідного шкільного приладдя та канцтоварів нужденним сім’ям з дітьми-інвалідами.
Захід організовано в рамках Програми підтримки дітей-інвалідів Корабельного району, адміністрування якої здійснює благодійний фонд «Центр соціальних програм».
Допомогти дітям з обмеженими можливостями підготуватися до школи зможе кожен житель Миколаєва. З 12 до 18 серпня на території великих супермаркетів

району «ТавріяВ», «АТБ», ТЦ DEPO’t, які відгукнулися надати допомогу у проведенні акції, буде організований збір канцтоварів і шкільного приладдя. Всі бажаючі, купуючи канцтовари своїй дитині, зможуть придбати ручку, зошит, портфель або інший товар, необхідний для школяра, і передати його волонтерам в пунктах збору, які працюватимуть у будні дні з 17.00 до 20.00 та у вихідні дні – з 10.00 до 20.00 .
Паралельно в цей період буде організовано збір благодійних пожертвувань на території промислових підприємств. На залучені кошти планується придбати шкільне приладдя, яке не вдасться зібрати силами волонтерів.

Організатори та партнери акції запрошують всіх небайдужих відгукнутися і надати посильну допомогу дітям з обмеженими можливостями. Зробити все можливе, щоб діти пішли до школи з радістю і були забезпечені всім необхідним для навчання.

- Уже третій рік поспіль ми ініціюємо акцію «Збери портфель дитині» і щорічно вона знаходить відгук серед тисяч небайдужих городян, – коментує директор благодійного фонду «Центр соціальних програм» Олена Ожема. – Крім посильної допомоги у вигляді канцелярських товарів, кожен бажаючий може взяти «опіку» над однією дитиною, що потребує допомоги, і зібрати її до школи. Ми заздалегідь вдячні кожному учасникові акції за можливість разом дарувати допомогу і турботу тим, хто цього потребує!
Переконатися, що ваші подарунки дійшли до адресатів або вручити їх особисто можна буде на підсумковому заході, який відбудеться 23 серпня, о 16.00, біля ДК металургів. Довідки за тел. 63-66-96.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий