У Корабельному районі дитячий майданчик заграв новими яскравими фарбами

У Корабельному районі м. Миколаєва члени молодіжної ради (МР) проммайданчика МГЗ, за підтримки Центру соціальних програм РУСАЛу в Україні, провели акцію з благоустрою дитячого майданчика.
- Вісім років тому ми подарували жителям нашого району новий дитячий майданчик і з тих пір щорічно упорядковуємо цей острівець радості для дітей та їх батьків, – коментує директор благодійного фонду «Центр соціальних програм» Олена Ожема.
Понад двадцять активістів фарбували, підмітали і збирали сміття на території майданчика. Діти, що грають на майданчику, охоче долучилися до прибирання улюбленого місця відпочинку. Вже через декілька годин “гора” сигаретних недопалків, пляшки, бите скло та інші недитячі предмети були зібрані і вивезені. А всі лавки, урни, гойдалки і гірка заграли на сонці новими яскравими фарбами.

- Ми сподіваємося, що жителі району будуть підтримувати наведений порядок і використовувати майданчик за призначенням – для прогулянок і ігри з дітьми, – висловив свої побажання глава МР проммайданчика МГЗ Андрій Велігін.
Діяльність молодіжної ради реалізується в рамках корпоративної програми «Формула майбутнього», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий