Про що ви хочете запитати Посла США в Україні? – ютуб-кампанія

Шановні Євроклубівці! Новий посол Сполучених Штатів Америки – вперше з усіх дипломатів – звернувся до громадян країни перебування з пропозицією надіслати йому запитання – у форматі відеозвернень.
Американські клуби в Україні запрошують Євроклуби відповісти на цей заклик – і приєднатись до кампанії зі створення коротких відео із запитаннями від української молоді до нового посла США!

Для цього учасників та випускників клубів просимо зробити наступні 3 прості кроки:

1) Створіть підручними засобами (відеокамерою, фото-апаратом чи мобільником – якщо в них є режим відеозапису) коротке відео (до 30 секунд).

Відео може бути українською, англійською, чи іншими мовами;
Має починатись “Шановний пане Посол, …” (або “Dear Mr. Ambassador, …) і далі йти власне запитання.
Запитання має бути одне, коротке, зрозуміле.
Вас має бути добре бачити і чути.
Запитання має бути ваше власне (не питайте батьків чи вчителів, про що запитати – запитайте те, що вас насправді цікавить дізнатись від нового Посла).
Запитання може бути критичним, але не образливим для повноважного представника іноземної держави.
Якщо є бажання поставити декілька запитань – створіть декілька відео.
2) Завантажте відео на сервіс Youtube.com.

В описі відео напишіть як звуть автора запитання, скільки років, де вчиться, як називається клуб (якщо він/вона є учасником), а також яке запитання, власне, поставлено (опис бажано робити українською мовою – ви також можете написати, чому ви запитали саме це, які ваші власні думки з цього приводу).
В переліку тегів до відео вкажіть ключові слова: AmClubs, Ukraine, US Embassy Kyiv.
Якщо немає власного акаунту в автора запитання – можете завантажити на акаунт клубу, навчального закладу, або друзів (якщо вони не проти).
Якщо це неможливо – надішліть відео на е-пошту amclubs.org.ua@gmail.com – ми розмістимо його на каналі Американських клубів.
3) Надішліть на е-пошту amclubs.org.ua@gmail.com гіперпосилання (адресу в мережі Інтернет) на ваше відеозапитання до Посла Джеффа Пайєтта.

В повідомленні додайте слова: “Погоджуюсь на використання мого відеозапису за зазначеною адресою для створення відеокомпозиції / I approve the use of my video under this URL in making of a video mix”.
Якщо ви, або хтось з клубу, родичі чи знайомі є користувачами мережі Facebook.com, вкажіть адресу свого звернення також на Фейсбук-сторінці Посольства США в Україні: fb.com/usdos.ukraine.
Також, будемо вдячні, якщо ви повторите це посилання на Фейсбук-сторінці Американських клубів в Україні: fb.com/amclubs.
Ініціативна група зкомпонує відеозаписи, що будуть отримані в рамках цієї кампанії (і відповідатимуть елементарним вимогам щодо якості та чемності до іноземної держави), додасть – в єдиному форматі – підписи про авторів відеозапитань, фонову музику, тощо.
Кінцеве відео буде доступне на Ютуб-каналі Американських клубів: https://www.youtube.com/channel/UCdGL4OilVEsm97d7wbSRlrQ. Опис буде містити також посилання на ваші оригінальні відеозвернення. Ми передамо спільне відео в Посольство, впевнемось, що голос української молоді почуто – і будемо разом чекати відповідей! :)
Просимо надіслати свої відеозвернення до 30 серпня 2013 року – ми спробуємо до Дня знань вже зробити першу відеокомпозицію.

Авторам кращих відеозапитань ми надішлемо оригінальні – майже як справжні – копії документів, на яких побудовані Сполучені Штати: Декларації про незалежність, Конституції, Біллю про права! Можливі й інші сюрпризи!

Відеозвернення Посла Пайєтта, записане біля монументу Т. Шевченка у м. Вашингтон, округ Колумбія (США), доступне тут: http://goo.gl/ItW6VU

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий