У Корабельному районі Миколаєва відбудеться свято «Скоро до школи ми йдемо»

23 серпня, в 16.00, в Корабельному районі Миколаєва на площі біля ДК металургів відбудеться свято для дітей та їх батьків «Скоро до школи ми йдемо». Головна мета заходу – підбити підсумки благодійної акції «Збери портфель дитині», в результаті проведення якої вдалося зібрати шкільне приладдя та канцтовари нужденним сім’ям з дітьми-інвалідами.

Під час свята 40 дітей з обмеженими можливостями отримають все необхідне для навчання та розвитку в новому навчальному році. Волонтерам та партнерам акції будуть вручені листи подяки та заохочувальні подарунки. Діток працівників проммайданчика МГЗ, які цього року йдуть у перший клас, профспілковий комітет привітає з новим етапом в їхньому житті і вручить набір першокласника.

Всі присутні стануть глядачами театралізованої постановки – казки від колективу Миколаївського художнього академічного російського драматичного театру. Також активісти молодіжної ради проммайданчика МГЗ проведуть для дітей ігрову програму і всім бажаючим зроблять аквагрим.
Організатори заходу запрошують майбутніх і справжніх школярів прийти на свято і разом весело і цікаво провести останні дні літніх канікул. Небайдужі мешканці Миколаєва, які відгукнулися і надали посильну допомогу дітям-інвалідам, зможуть переконатися, що їхні подарунки дійшли до адресатів. А для тих, хто не встиг приєднатися до акції, але дуже хоче допомогти діткам з обмеженими можливостями, буде організована виставка-розпродаж дитячих виробів, зроблених руками дітей з особливими потребами.

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий