Змагання з пляжного волейболу серед журналістів 2013

Днями в Миколаєві на пляжі, так званому, „Стрєлка” відбулися змагання з пляжного волейболу серед журналістів.

Цього року про участь у змаганні заявили лише 7 команд на відміну від 10-11, як у попередні роки або, зазвичай, у інших видах спорту. І це не дивно. бо пляжний волейбол вважається одним із важких для заняття видів спорту, оскільки команда з двох ігроків має дбати про весь майданчик, а бігати доводиться по піску, який при південному сонці Миколаєва стає розжареним, мов на сковорідці. До того ж очі сліпить сонце, буває заважає і такий „фактор впливу”, як вітер, тому ігрокам доводиться враховувати всі ці умови.

Тому можна сказати, що участь у змаганні взяли семеро найсміливіших команд журналістів. Перше місце цього року вибороли молоді учасники команди Ніс-ТВ, яким поступилися постійні переможці таких змагань команда НКТВ. А третє місце взяла команда редакції газети „Український південь”. Як це може не показатись дивним, не дивлячись на відсутність професіоналізму у веденні гри, ця команда стабільно показує непогані результаті в цьому виді спорту, де важливими, крім усього є витривалість і своя тактика гри, яку вона з успіхом нав”язують іншим командам.

До речі. Миколаївські пляжі можна вважати одними із найкращих майданчиків для занять пляжним волейболом, бо всі вони розташовані поблизу річки на відкритому просторі, де є місце і для глядачів, і для учасників, а не всередині міста. де бракує і місця, і свіжого повітря.

ґБільше фото див. у Фотогалереї

This entry was posted in Новини, Події and tagged . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий