22 футбольні команди Жовтневого району присвятили свою гру 22-й річниці Незалежності України

У Миколаєві, в рамках проекту «Футбол Жовтневщини», який реалізується федерацією футболу Жовтневого району та підтримується компанією РУСАЛ, відбулися змагання на кубок голови адміністрації.
- З травня щонеділі ми проводимо футбольні ігри в рамках чемпіонату району з футболу серед аматорських команд сіл Жовтневого району, – коментує керівник проекту Микола Царенко. – Сьогоднішній захід продемонстрував готовність наших команд гідно боротися за першість у турнірній таблиці чемпіонату району.
Змагання були приурочені 22-й річниці Незалежності України. Боротися за перехідний кубок голови адміністрації зібралися 22 футбольні команди. Ігри проходили за олімпійською системою – 2 тайми по 20 хвилин, у п’яти селах: Мішково-Погорілове, Калинівка, Воскресенське, Полігон і Котляреве.


Фінал відбувся в селі Мішково-Погорілове, де на полі зустрілися команди-переможці п’яти зон і минулорічний чемпіон – команда села Мішково-Погорілове. В результаті впертої боротьби першість дісталася футболістам із села Прибузьке. Друге і третє місця розділили спортивні дружини сіл Котляреве і Воскресенське.
Подивитися змагання і привітати команди з перемогою прийшли почесні гості – голова Жовтневої райдержадміністрації Олена Ракова та її заступник Андрій Абрамов, глави Жовтневого районного та Мішково-Погорілівської сільської рад Микола Тимощук та Михайло Каблуків, головний адміністратор програм Центру соціальних програм РУСАЛ та ін..


- Жовтневий район завжди бере активну участь у спортивних змаганнях. Вже третій рік поспіль напередодні Дня Незалежності України ми проводимо футбольні тури на кубок голови адміністрації, – коментує голова Жовтневої райдержадміністрації Олена Ракова. – Такі заходи необхідні нашій молоді, щоб розвиватися, займатися спортом, залишатися молодими і здоровими.
Переможці змагань забрали з собою почесний кубок, а також були нагороджені комплектом футбольної форми від компанії РУСАЛ. Але на цьому футбольний сезон не закінчується. Попереду – ще десятки ігор в рамках чемпіонату району з футболу серед аматорських команд сіл Жовтневого району, фінал яких відбудеться в листопаді. Фіналісти отримають кубок «Золота осінь», а також футбольну форму, грамоти та медалі.
Адміністрування програми здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий