50 кризових сімей Жовтневого району отримали допомогу до початку навчального року

Напередодні 1 вересня в рамках акції «Збери портфель дитині» діти – інваліди, а також діти з малозабезпечених сімей, які проживають у селах Галіциново, Лимани, Прибузьке і Лупарево, отримали необхідні для навчання канцелярські набори. Акція ініційована Центром соціальних програм компанії РУСАЛ, мета якої – надати адресну допомогу у вигляді необхідного шкільного приладдя сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.


У вихідні співробітники та волонтери благодійного фонду «Центр соціальних програм » побували в селах, де зустрілися з дітками, розповіли їм про акцію, привітали з початком навчального року і, звичайно ж, вручили зошити, ручки, обкладинки, щоденники, олівці, альбоми та інші корисні дрібниці.
- Не всі батьки можуть зібрати дітей до школи з різних причин – відсутність роботи, інвалідність та інші життєві обставини. Тому така допомога дуже необхідна і своєчасна, – коментує фахівець з соціальної роботи в селі Лимани Ірина Солоп. – Ми вдячні організаторам акції за те, що надали допомогу у вигляді канцтоварів для наших діток, які дуже в них потребували.

Завдяки проведеній роботі 50 дітей – інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей Жовтневого району отримали подарунки до 1 вересня. Діти та їхні батьки, а також адміністрації шкіл були безмежно вдячні за надану допомогу .
- Щоб зібрати дитину в школу, необхідна значна сума, яка обчислюється тисячами, – коментує директор Прибузької загальноосвітньої школи Тетяна Драгуновська. – Я хочу сказати слова величезної подяки організаторам акції «Збери портфель дитині», волонтерам і всім небайдужим людям, які турбуються не тільки про своїх дітей. Величезне спасибі за їх щедрі, небайдужі, чуйні серця!

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий