Міжнародний тренінг для молодіжних лідерів “Peace on you!” в Румунії

Центр європейських ініціатив оголошує конкурс на участь у міжнародному тренінговому курсі під назвою “Peace on you!”, в рамках якого молодіжні лідери з 26 європейських країн навчаться методам освіти в дусі миру та попередження конфліктів серед молоді. Тренінг відбудеться з 21 по 29 листопада в м. Буштені, Румунія.

Метою тренінгу є сприяння освіті в дусі миру та культурі мирного співіснування народів задля підвищення співпраці між молоддю та молодіжними структурами в Європі, особливо, в пост-конфліктних регіонах, або регіонах, де існує можливість міжкультурних конфліктів.

В програмі тренінгу: вправи з побудови команди, соціалізації, дискусії та робота в групах, рольові ігри, форум-театр, LARP (Live Action Role Play), відео-презентації, екскурсії у Буштені та Сінаї, міжкультурні вечори та румунський національний вечір.
Програма тренінгу базуватиметься на принципах неформальної освіти та складатиметься як з теоретичних, так і практичних елементів. Всі учасники отримають сертифікати YouthPass.

Захід відбудеться за підтримки програми Європейського Союзу «Молодь в дії».
Учасники проекту:
не молодше 18 років;

молодіжні лідери, молодіжні працівники, представники громадських організацій, що працюють з молоддю;
мають бажання втілити отриманий на тренінгу досвід у своїй громаді;
мають достатній рівень володіння англійською мовою;
мають чинний закордонний паспорт.

Дата проведення: 21 по 29 листопада 2013 року.
Місце проведення: м. Буштені, Румунія.

Організатори забезпечують: харчування, проживання, участь у всіх елементах програми, необхідні матеріали та обладнання, а також оплачують 70% проїзду (максимальна повна вартість квитків – до 305 євро).

За рахунок учасників: 30% від вартості проїзду, медичне страхування, реєстраційний внесок – 20 євро.

Як подати заявку: бажаючі взяти участь, будь-ласка, до 20 вересня 2013 року включно заповніть анкету та надішліть її на електронну адресу info@eu.sumy.ua.
Так як кількість місць обмежена, відбір учасників буде відбуватись на конкурсній основі.

За детальною інформацією звертайтесь: info@eu.sumy.ua.
Мережа центрів європейської інформації України (Мережа ЦЄІУ) об’єднує 16 регіональних інформаційно-просвітницьких ресурсних центрів з питань європейської інтеграції. Портал – http://ukrcei.org/ , e-mail: ukrcei@gmail.com

This entry was posted in Анонси, Навчання та розвиток, Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий