Запрошуємо на творчий вечір Олександра Сичова, присвячений Дню заснування міста

11 вересня о 17:00 в Науково-педагогічній бібліотеці м. Миколаєва (вул. Адміральська, 31) відбудеться творчий вечір заслуженого артиста України Олександра Сичова «Пам’ять батьківського саду», присвячений Дню міста.

У програмі заходу пролунають пісні відомого миколаївського пісняра на слова миколаївських авторів: Таїс Лещинської, Юрія Гроссмана, Євгена Воробйова, Наталії Іванової, В’ячеслава Качуріна, Тараса Кременя, а виконають їх його учні: Євген Сильницький, Олена Ткачук, а також Сичов-молодший – його син Максим.

Разом із тим у супроводі солістів Миколаївської обласної філармонії, а також гурту «Вільні козаки» Олександр Сичов декламуватиме свої вірші, написані останнім часом. Не обійдеться і без сюрпризів: на святі лунатимуть прем’єри пісень, які, безперечно, захоплять слухачів своєю мелодикою та образністю. Окрему сторінку заходу складатиме реквієм за Миколаївським міським головою В.Д.Чайкою, який зробив чимало для підтримки творчих особистостей краю.

Олександр Сичов (1977) – лауреат обласної премії ім. Миколи Аркаса, стипендіат миколаївського міського голови, заслужений артист України, соліст гурту «Вільні козаки» Миколаївської філармонії. Він – автор трьох поетичних збірок: «За водопадом глаз», «Маяк вечности», «Мій світ», збірник музичних творів «Спочатку була любов». О.Сичов написав пісні як на свої, так і на слова відомих поетів: Дмитра Кременя, В`ячеслава Качуріна, Андрія Малишка, Сергія Єсеніна, Михайла Лєрмонтова, частина з яких склала основу його аудіоальбомів.

На зустрічі лунатиме прем’єра пісні “Журавлина молитва” Тараса Креміня та Олександра Сичова.

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий