Українська мережа Євроклубів запрошує приєднатись до кампанії зі створення коротких відео під гаслом “Європа починається з нас – я вже змінюю Україну, а ти?”

Україна – попри будь-що – продовжує рухатись шляхом європейської інтеграції. Європейський вибір, як ми з вами гарно розуміємо, не є справою декількох посадовців та дипломатів у високих кабінетах – це є щоденний вибір і конкретні справи кожного українця. Саме ті щоденні справи, які робляться не на власну користь, а задля добробуту усіх – і є тими подвигами, що насправді наближають нашу країну до Європи і роблять нас європейцями. Як сказав Махатма Ганді, “будь тією зміною, яку ти хочеш бачити у світі”.

Українська мережа Євроклубів запрошує учасників Євроклубів, українську молодь відповісти на виклик сьогодення – і приєднатись до кампанії зі створення коротких відео під гаслом “Європа починається з нас – я вже змінюю Україну, а ти?”
Для цього учасників та випускників клубів, українську молодь запрошуємо зробити наступні 3прості кроки:
1) Створити підручними засобами (відеокамерою, фото-апаратом чи мобільником – якщо в них є
режим відеозапису) коротке відео (до 2 хвилин).
2) Завантажити відео на сервіс Youtube.com.
3) Надіслати на е-пошту: euroclubs.org.ua@gmail.com гіперпосилання (адресу в мережі Інтернет)

Більш детальні поради щодо формату відео-звернень Євроклубів додаються.
Просимо надіслати свої відеозвернення до 25 листопада 2013 року – 28 листопада у Вільнюсі почнеться саміт Східного партнерства ЄС, на якому Україна має продемонструвати свою належність до європейської спільноти цінностей, і відповідальність за виконання взятих зобов’язань.

Користуючись нагодою, щиро дякуємо тим Євроклубам, які надіслали свої творчі звіти за минулий навчальний рік, і бажаємо успіхів у новому!
З повагою,
Ініціативна група
Української мережі Євроклубів

Детальніше

This entry was posted in Європейська інтеграція, Актуально, Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий