Творчий вечір Олександра Сичова, присвячений Дню заснування міста

11 вересня в Науково-педагогічній бібліотеці м. Миколаєва відбувся творчий вечір заслуженого артиста України, лауреата обласної премії ім. М. Аркаса, соліста гурту «Вільні козаки» Миколаївської філармонії Олександра Сичова «Пам’ять батьківського саду», присвячений Дню міста. Він – автор таких збірок: «За водопадом глаз», «Маяк вечности», «Мій світ», «Спочатку була любов».


Олександр Сичов пише пісні як на свої, так і на слова відомих поетів: Дмитра Кременя, Вячеслава Качуріна, Андрія Малишка, Сергія Єсеніна, Михайла Лєрмонтова. На заході Олександр Сичов декламував власні вірші, написані протягом останнього часу.
Окрему сторінку заходу було присвячено реквієму за Миколаївським міським головою Володимиром Чайкою, який зробив чимало для підтримки творчих особистостей краю.
У програмі заходу пролунали пісні відомого миколаївського пісняра на слова миколаївських авторів: Таїс Лещинської, Юрія Гроссмана, Євгена Воробйова, Наталії Іванової, В’ячеслава Качуріна, Тараса Кременя; серед виконавців був Євген Сильницький.

На святі також відбулася прем’єра пісні «Журавлина молитва» на слова Тараса Кременя, яку виконали юні учні Сичова – Олена Ткачук та його син Максим.
На зустріч з миколаївським пісняром завітали творчі, громадські діячі Миколаєва, журналісти, викладачі та студенти кафедри української філології, теорії та історії літератури ЧДУ імені Петра Могили

Відомий літератор та викладач історії Леонід Ржепецький висловив слова подяки миколаївському пісняреві: „Своїми творами Олександр Сичов торкається найпотаємніших куточків душі кожного слухача, він відкритий сонцю та людям, всьому світу серцем і дущею. Бажаю натхнення та нових творчих злетів і на майбутнє, аби і надалі його творчість приносила велику радість і задоволення”.

Джерела:

http://www.gorsovet.mk.ua/news.ua?id=3502

http://www.chdu.edu.ua/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=445&cntnt01lang=ua_UA&cntnt01returnid=15&hl=ukr

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий