На Миколаївщині створено новий спортивний комплекс

Вчора в селі Українка Жовтневого району Миколаївської області відбулося урочисте відкриття оновленого шкільного стадіону. Його ремонт, реконструкція та оснащення стали можливими завдяки перемозі Українківської загальноосвітньої школи в грантовому конкурсі «Територія РУСАЛу».


Старенький стадіон школи, чиї споруди за 30 років експлуатації прийшли в непридатність, у цей день було не впізнати. За кошти компанії РУСАЛ, а також за допомогою батьків і місцевої влади тут створено повноцінний спортивний комплекс. Обладнані баскетбольний та волейбольний майданчики, реконструйовано футбольне поле і бігова доріжка, встановлені тенісні столи, турніки різної складності, лави для відпочинку та дитячі гойдалки, закуплений спортивний інвентар.

- Проект з ремонту шкільного стадіону є надзвичайно важливим для всіх жителів села Українка, особливо для молоді, – коментує директор Українківської загальноосвітньої школи Сергій Сушко. – Стадіон – найпопулярніше місце не тільки серед школярів, але і серед студентської молоді і людей старшого віку, так як школа знаходиться в центрі села. Тому відремонтувавши цей спортивний комплекс, ми створили умови для безперешкодних занять спортом для всіх бажаючих.

Привітати учасників проекту та мешканців села Українка з новим стадіоном приїхали почесні гості – голова Жовтневої райдержадміністрації Олена Ракова та директор Центру соціальних програм РУСАЛу в Україні Алена Ожема .
- Дуже приємно, що число охочих займатися спортом і вести здоровий спосіб життя стає все більше і більше, – коментує директор ЦСП РУСАЛу в Україні Алена Ожема. – Для компанії РУСАЛ інвестиції в будівництво та відновлення стадіонів і спортивних майданчиків є одним з пріоритетних напрямків розвитку соціальної інфраструктури. Ми сподіваємося, що новий спортивний комплекс на місці шкільного стадіону буде сприяти підвищенню якості освіти в галузі фізичного виховання, збереженню та зміцненню здоров’я школярів, розвитку спортивної обдарованості дітей і підлітків.

Олена Ракова привітала всіх присутніх з цією знаменною подією та побажала юним спортсменам нових досягнень, особистих рекордів і велику кількість нагород. А також закликала дбайливо ставитися і підтримувати порядок на новому стадіоні і не допустити, щоб він пустував.
Після офіційної частини свято перемістився на шкільний спортивний майданчик, де учні продемонстрували всі можливості нового комплексу і вже наявні досягнення в різних видах спорту.
Адміністрування програми «Територія РУСАЛу» здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий