У ДЮСОК Корабельного району – оновлення

Вчора в дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі презентували нове високоякісне сертифіковане статеве покриття, придбане в рамках договору про соціальне партнерство між МГЗ і адміністрацією міста. Тепер на базі комплексу з’явилися багатофункціональні зали з чотирьох видів спорту .
ДЮСОК – місце для занять спортом активних жителів Корабельного району. Велика кількість секцій і груп для дітей і дорослих дозволяють підтримувати фізичну форму, привчати молодь до здорового способу життя .

- Завдяки МГЗ та міської влади в ДЮСОК з’явилося нове спортивне статеве покриття, про який можна було тільки мріяти. Укладання проводилася за унікальною технологією наливним шляхом, завдяки чому підлога має монолітну поверхню, високу зносостійкість, безпечне ковзання, – сказав під час церемонії відкриття в.о. міського голови Володимир Коренюгін. – Те, що ДЮСОК придбав більш сучасний вигляд, тільки на користь нашому місту і, зокрема, жителям Корабельного району. Умови для занять стали більш комфортними, всі залишаться задоволені. Це сприятливим чином відіб’ється на здоров’я підростаючого покоління, приверне до занять спортом нових городян, як юних, так і старших. Бажаю, щоб у стінах ДЮСОК народилися нові чемпіони.

- Для нас співпраця з Корабельним районом дуже важлива, – підкреслив генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Тут живуть наші співробітники, їхні родини, їхні діти, тому це черговий крок у співпраці. Ми допомогли ДЮСОК укласти нове професійне покриття, що в свою чергу дозволить підняти на новий рівень підготовку наших спортсменів, як дітей, так і дорослих. Це наш внесок у розвиток масових видів спорту.

- На сьогоднішній день пропускна здатність залу – до 700 чоловік на місяць. Це і дитячо-спортивна школа, та оздоровчі групи – аеробіка, дитячий фітнес, гімнастика, а також карате, дзюдо, групи тайського боксу, – розповідає директор ДЮСОК Олександр Мєняйлов. – Оновлення в нашому спортивно-оздоровчому комплексі стане стартовим майданчиком для досягнення високих спортивних результатів. Тепер на базі ДЮСОК з’явилася можливість проводити змагання різного рівня з гандболу, баскетболу, тенісу, волейболу, міні -футболу.
Після урочистого перерізання червоної стрічки представниками МГЗ та міської влади, вихованці секцій випробували нове покриття, провівши веселу спортивну розминку.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини and tagged . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий