Миколаївські металурги відзначили день народження смайлика

Вчора в день народження смайлика з ініціативи молодіжної ради проммайданчика МГЗ та Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні пройшла фотовиставка «Усмішки РУСАЛу». Мета заходу – розповісти металургам про таке незвичайне свято, підняти настрій і подарувати позитивні емоції.

- 19 вересня 1982 відомий професор Скотт Фалман запропонував використовувати двокрапку, тире і дужку, як символ, який передає людські емоції – те, що зараз прийнято вважати смайликом, – коментує голова молодіжної ради проммайданчика Андрій Велігін. – Відтоді «смайлик» став незмінним атрибутом електронного спілкування, і ми вже не уявляємо, як можна без нього обходитися. «Смайли» допомагають краще зрозуміти співрозмовників, які знаходяться на відстані, вловити їх настрій і викликати позитивні емоції. Але цією фотовиставкою ми хочемо показати, що ніякі двокрапки й дужки не замінять живого спілкування і щирої людської посмішки.
Фотовиставка складалася з більш ніж п’ятдесяти фотографій, на яких зображені усміхнені заводчани з різних підрозділів – від робітника до керівника, начальника цеху і навіть генерального директора МГЗ. Всі фотографії – це випадкові кадри, зафіксовані на виробництві та оперативних нарадах, під час урочистих заходів та акцій, благодійних марафонів і квестів, що зробило цю виставку по-справжньому живою і цікавою.


- Ми сподіваємося, що цей захід внесе позитивний настрій в наші робочі будні, і хочемо, щоб кожен, хто прийшов на роботу, знав, що йому треба щиро посміхнутися і завжди мати гарний настрій, – підкреслив Андрій Велігін.
Діяльність молодіжної ради реалізується в рамках корпоративної програми «Формула майбутнього», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий