Запрошення подавати заявки на участь у діалозі “Загоєння минулого”

Дорогі друзі!

Від імені команди проекту “Україна активна: загоєння минулого” радо запрошую подаватись на участь у семінарі-діалозі “Загоєння минулого”, який відбудеться 10-13 жовтня 2013 р. у Криму.

Ми хочемо провести кілька днів у безпечному просторі та спробувати обговорити власне розуміння та сприйняття історії нашої країни, народу та родини, свої почуття та почуття своїх рідних, особисті історії та випадки життя. Будьмо готові поважати унікальність кожного, визнаючи право на пам’ять, власне сприйняття історії, дозволяти собі сумніватися і вірити, розуміти і прощати, аби наше минуле, тепер чи колись пізніше, могло з миром відпустити кожного з нас для взаємного розвитку, радості та любові.
До участі у семінарі-діалозі запрошено представників громадських рухів та організацій, національних/етнічних спільнот Криму та інших регіонів, науковців, журналістів, фахівців та ентузіастів, які зацікавлені у пізнанні ставлення до минувшини.

Фасилітатори: Олег Овчаренко, Анжела Старовойтова.

Щоб взяти участь у діалозі, просимо до 25 вересня включно заповнити анкету учасника. Про результати відбору ми повідомимо особисто кожному потенційному учаснику до 30 вересня.

До подання заявок на участь у семінарі-діалозі запрошуємо осіб, які досягли 18 років. Обов’язковою умовою є повноцінна участь протягом усіх чотирьох днів діалогу, а також дотримання прийнятих усіма учасниками правил.

Будь ласка, зауважте: організатори беруть на себе покриття витрати на проживання та харчування учасників протягом семінару. Витрати на проїзд до місця проведення семінару учасники покривають власним коштом.

В основі діалогу лежать принципи:
поваги до права кожної людини на власне бачення світу;

досягнення порозуміння без пошуку винних: ЩО правильно, а не ХТО правий;

пізнання минулого через життєві історії інших людей;

розуміння, що побудова майбутнього заснована на засадах відповідальності за минуле.

Семінар-діалог є частиною проекту “Україна активна: загоєння минулого”, який впроваджується з 2010 р. командою однодумців Міжнародної громадської організації “Основи свободи” в межах програми “Церква в дії” (“Керк-ін-акціє”) міжцерковної організації ICCO (Нідерланди). Попередні діалоги відбулись у Криму, на Львівщині, Закарпатті, Запорожжі та Харківщині. Здобутий успішний досвід ми прагнемо перенести на більш широке коло громадськості з різних регіонів України.

Олекса Стасевич, тел.: +380 50 309 7997 та +380 67 622 7218
Ірина Ткаченко, тел.: +380 66 5030629
E-Mail: ukrainian.action@gmail.comhttp://www.ukrainian-action.org.ua/

Слідкуйте за актуальною інформацією: http://www.iofc.org/uk/anons-dialogu-zahoiennia-mynuloho-v-krymu, а також у нашій ФБ-групі https://www.facebook.com/uahtp

З пошаною,

Олекса Стасевич від імені команди організаторів діалогу

Тел: +380 50 309 7997; +380 67 622 7218 | Факс: +380 67 231 4768
Ел. пошта: oleksiy.stasevych@gmail.com
Skype: aleks_stassewicz | ICQ: 228807631
Проект “Україна активна: загоєння минулого”
http://www.ukrainian-action.org.ua/ | http://www.f-4-f.org/

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий