«Незвичайна книжкова інсталяція»

25 вересня о 14.15 та 30 вересня о 14.00 у відділі документів з гуманітарних наук відбудеться презентація виставки–інсталяції «Книжкова фантазія» за участю студентів МНУ ім. В.О. Сухомлинського та МФНУКіМ України. Для гостей буде підготовлено своєрідне свято книги та презентація дивовижної композиції, що символізує велич книги над усіма джерелами інформації, що існують на землі.

Під час проведення заходу гості бібліотеки познайомляться з найцікавішими інсталяціями світу, що направлені на популяризацію книги та читання. Кожний з присутніх матиме змогу побачити скульптуру найгучнішої соціальної кампанії 2011 року «Read Across America», здійснити віртуальну екскурсію до книжкового лабіринту Лондонського виставкового комплексу, дізнатись про дивовижну акцію, що тривала декілька днів на вулицях Мельбурну. Протягом заходу до уваги відвідувачів будуть представлені найцікавіші книжкові арт-об’екти, що були розроблені бібліотекарями у стінах відділу до найважливіших подій бібліотечного життя.

Любителям книги та читання будуть запропоновані книжкові новинки 2013 року та надана можливість поділитися своїми враженнями про книгу, що найбільш зацікавила їх останнім часом.

Для тих, хто не представляє своє життя без книги, буде корисна презентація інформаційного ресурсу бібліотеки – блогу «Книжковий континент», що постійно поповнюється новою та змістовною інформацією.
Запрошуємо всіх однодумців приєднатися до широкого кола цінителів найдуховнішого джерела інформації – Книги.

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий