Миколаївці відзначать Міжнародний день туризму

29 вересня 2013 з 10:00 до 18:00 у Миколаєві у мотузяному парку пригод «Драйв» відбудеться свято, присвячене Міжнародному дню туризму.
Захід проводиться в мотузяному парку пригод «Драйв» у рамках реалізації грантового проекту, підтриманого компанією РУСАЛ, у співпраці з обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді та клубом активного

відпочинку «Адреналін». Підтримку заходу надають Центр соціальних програм, управління у справах сім’ї, дітей та молоді міськвиконкому, управління освіти міськвиконкому.
Програма свята в мотузяному парку передбачає туристичні дистанції, конкурси, естафети, спортивні змагання, проходження яких не вимагає спеціальних навичок і вмінь, а лише доставить масу емоцій усім учасникам, мешканцям міста та області. Молоді миколаївці зможуть взяти участь у спортивних (настільний теніс, волейбол) та анімаційних іграх (фрізбі, твістер , мафія).
Також пройдуть змагання для організованих команд від навчальних закладів міста та області. Для них підготовлена спеціальна видовищна туристична дистанція та естафета.
Крім того, всі бажаючі зможуть взяти участь у майстер-класах зі скелелазіння, стрільбі з лука, слеклайну. Для дітей та їх батьків працюватимуть творчі майстерні з ковальства, гончарної майстерності, художнього розпису.

Після насиченого туристичного дня польова кухня запрошує всіх бажаючих скуштувати козацький куліш.

Комплекс розташований в парку Перемоги (зуп. «плавбасейн», навпроти «Рибальського стану»). За більш детальною інформацією звертайтеся в прес-службу організації за тел. 0938380929 .

Програма заходу: 29 вересня 2013

09:30 – реєстрація учасників.
10:30 – урочисте шикування, офіційне відкриття .
- Привітання VІР-гостей та організаторів
- Підняття прапора України, гімн
11:00 – туристичні змагання серед студентів ВНЗ .
11:00 – туристичні змагання між школами міста
10:40 – туристична естафета для навчальних закладів міста та області.
- Туристична смуга перешкод
- Скалодром (змагання зі скелелазіння)
- Стрільба з лука
11:00 – конкурс стінгазет «День туризму» серед шкіл міста
12:00 – аматорський чемпіонат з настільного тенісу
15:00 – обід (польова кухня)
15:00 – творчі майстерні.
- Ковальство (майстер- клас)
- Гончарство, ліплення з глини (майстер-клас)
- Художній розпис (майстер-клас)
15:00 – конкурс малюнків для дітей «День туризму»
15:30 – підведення підсумків та нагородження переможців
16:00 – закриття змагань для навчальних закладів міста та області.

Довідка
Мотузковий парк пригод «ДРАЙВ» створений з ініціативи клубу активного відпочинку «Адреналін» та ГО «Миколаївський молодіжний муніципалітет». Це перший в Миколаєві стаціонарний сучасний спортивно-туристичний комплекс, місце активного відпочинку для всієї сім’ї і молоді в центрі міста – парку Перемоги. Мотузковий парк створений в рамках грантової програми «Територія РУСАЛу» за підтримки Миколаївської облдержадміністрації , народного депутата України Жука Н.В., МНУ ім. В.О. Сухомлинського.
Заходи мотузкового парку «Драйв» орієнтовані на людей з активною життєвою позицією незалежно від віку, фізичної підготовки і фінансових можливостей. Основним напрямком діяльності парку є організація активного відпочинку жителів міста і області, проведення спортивно-масових заходів, популяризація туризму та здорового способу життя. http://kava.ua, http://vk.com/drive_park_city_n

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий