Грамотно « будуємо » команду

З 21 по 22 вересня Молодіжна рада проммайданчика МГЗ , за підтримки профспілкового комітету і ЦСП РУСАЛу , організувала виїзний командоутворюючий захід ( мис Тарханкут в Криму). Його мета – сформувати згуртовану і надійну команду молодих активістів проммайданчика і створити перспективний «Банк ідей». У дводенну програму були включені тренінги та ігри з командної роботи та публічного виступу , обговорення за тематичними секціями ідей , пропозицій та перспектив розвитку .


Неможливо не відзначити красу і неповторність кримської природи . Швидше за все , саме вони налаштували присутніх на відкритість і свободу думки .
- Ми давно планували такий захід . Ефективність полягала в тому , що все відбувалось у неформальній обстановці. Трохи відпочивши , ми активно включилися в роботу , і все у нас вийшло , – розповідає керівник освітнього комітету МР Вікторія Гоман . – Висловлюємо величезну подяку профкому проммайданчика за підтримку в організації поїздки. Такі заходи дають хороші результати в плані тім- білдингу , розкриття потенціалу і бажань активістів.

Для нових працівників МР це гарна можливість розповісти про себе і своє бачення , як стати невід’ємною частиною активної команди.
- Дуже вразив підхід до формування «Банку ідей» для МР , його ділове обговорення , – поділився враженнями член МР Руслан Алієв. – Я ближче познайомився з усіма її учасниками і висловив свою точку зору з обговорюваної теми . Поїздка залишила масу позитивних вражень. Ми продуктивно і весело провели час. Переконався , що неформальна обстановка стимулює до відкритого і дружнього спілкування , а це сприяє зміцненню колективу .

Тепер молоді співробітники підприємств проммайданчика , намітивши чіткі цілі , з новими силами будуть реалізувати вироблені спільно ідеї та плани.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий