Простягнули руку допомоги літнім людям!

Напередодні Міжнародного дня літніх людей , який відзначається 1 жовтня, Центр соціальних програм РУСАЛу спільно з Миколаївським національним університетом ім. В. Сухомлинського організували акцію « Допоможи літнім людям ». 77 одиноких малозабезпечених людей похилого віку завдяки чуйності жителів Корабельного району отримали продовольчі набори.


Територіальний центр управління праці та соціального захисту населення Корабельного району надав списки малозабезпечених , одиноких пенсіонерів. 1 і 2 жовтня волонтери та представники молодіжної ради проммайданчика МГЗ відвідали кожного з 77 пенсіонерів Корабельного району , вручивши їм подарунки до свята.

- У даному випадку важливий навіть не сам продуктовий набір , а увага і нагадування , що ці люди – не одні , що вони не забуті , – вважає голова молодіжної ради проммайданчика МГЗ Андрій Велігін . – Ми постаралися поспілкуватися з кожним з тих , кого відвідали , навіть допомогти в якихось побутових дрібницях. Адже сьогодні у цих людей, які живуть на мінімальну пенсію , немає близьких або рідних , тому для них важливою є будь-яка допомога і підтримка .

- Ми дуже вдячні жителям Корабельного району, які відгукнулися і допомогли пенсіонерам , – каже директор ЦСП компанії РУСАЛ Альона Ожема . – Це вже не перша реалізована акція, спрямована на допомогу і підтримку соціально незахищених груп населення. Нам приємно , що городяни довіряють нашому фонду і підтримують наші ініціативи . Ми працюємо абсолютно прозоро і , будьте впевнені , що ваша допомога завжди доходить до адресата !

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий