На старті – юні чемпіони Корабельного

Вже стала традиційною, 9-а спартакіада Корабельного району за підтримки компанії РУСАЛ, адміністрації району та управління освіти зібрала учасників з 11 дитячих садків.

Те, що цей яскравий і захоплюючий захід викликав радість і веселощі, єднання дітей та вихователів, волю до перемоги, було очевидно з перших хвилин старту і до останнього змагання. А скільки самобутніх талантів постало перед присутніми: діти разом з педагогами танцювали, показували спортивні номери. Але найголовнішим для них був успішний виступ у різних спортивних змаганнях. Юні чемпіони продемонстрували витривалість, сміливість, організованість, командний дух у стрибках, бігу, естафеті, велоперегонах.


- Для нас підтримка дитячої спартакіади – добра традиція. Вважаю, що для країни, міста дитячий масовий спорт – це важливе явище, тому що він закладає фундамент в здоров’я нації, у розвиток суспільства, – зазначив генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний, якому було надано почесне право відкрити спартакіаду. – Треба відзначити, що серед тих, хто сьогодні змагається, – і діти наших співробітників. Відповідно, їх здоров’я – це запорука гарного настрою, вагомих результатів і ефективності роботи нашого персоналу.


- Дітлахи, що прийшли на спартакіаду, – спортивні, сміливі, переживають один за одного. Такі заходи прищеплюють любов до спорту. Їх мета – зміцнити здоров’я дітей, виховати у них прагнення з дошкільного віку вести здоровий спосіб життя і розвивати стійкі фізичні якості, – сказала завідувачка дитячим садком № 103 Тетяна Коптенко. – Дуже добре, що компанія РУСАЛ підтримує такий чудовий захід, причому вже дев’ять років поспіль.

Щоб діти побачили, якою сильною, спритною стає доросла людина, коли вона приділяє належну увагу заняттям спортом, організатори запросили представників молодіжної організації «Альтер-Спорт». Вони продемонстрували малюкам дивовижні велосипедні трюки. Справжнім сюрпризом був і виступ фокусника і штангіста.
За підсумками багатоборства всі учасники заходу отримали цінні призи.
Координацію проведення спартакіади здійснює Фонд «Центр, соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий