У День Святого Миколая Дід Мороз обдарував юних миколаївців

Вчора в Миколаївському російською драматичному театрі відбувся благодійне свято. В рамках Новорічного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!» подарунки, придбані працівниками підприємств проммайданчика МГЗ, Морського спеціалізованого порту «Ніка- Тера» і жителями Миколаєва, вручили 214 дітям-інвалідам, дітям із малозабезпечених, багатодітних та неповних сімей.


- Представники підприємств Миколаївщини, влади, волонтери зібралися в цьому залі разом не випадково. Подарунки від Діда Мороза порадують юних городян. Я дякую всім, хто відгукнувся на це благе починання і став учасником новорічної акції, – сказав, відкриваючи свято, перший віце-мер Юрій Андрієнко. – Важливо, що кожен, хто прийшов сюди, незалежно від роду занять і віку, усвідомлює необхідність допомоги і підтримки тих, у кого в житті сьогодні складається не все так добре. Шкода, що присутні в залі наші маленькі співгромадяни так рано зіткнулися з життєвими проблемами – хтось хворіє, у когось в сім’ї матеріальні труднощі, у когось немає батьків. Ми дуже хочемо, щоб на обличчях наших маленьких гостей з’явилася усмішка, щоб вони повірили, що і в їх житті під Новий рік може статися справжнє диво.

- Нам приємно, що новорічну акцію, ініційовану компанією РУСАЛ, підтримали не тільки співробітники нашого проммайданчика, а й колектив порту «Ніка- Тера» , підприємці, депутати, студенти. Цей захід переріс корпоративний рівень і став загальноміським, – сказав генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Миколаївці ще раз продемонстрували, що вони милосердні і співчутливі, шляхетні і сердечні. Нехай це дитяче свято заронить у ваших душах, дорогі діти, надію, а доброта інших людей додасть вам сил і впевненості. Ми даруємо вам це свято, щоб зробити вас щасливішими, залишити в пам’яті і душах те світле і добре, що буде зігрівати вас все життя і стане стрижнем, який не дозволить зламатися в складних ситуаціях.

- Взаємодопомога, підтримка і благодійність мають для нас велике значення, – сказала директор ЦСП РУСАЛу Алена Ожема. – Особливо радує, що проведення Новорічного марафону стало традицією. Ми проводимо його вже третій рік поспіль, і спільно нам вдалося надати допомогу тим діткам, які цього дуже потребують. Головний результат марафону – це тепло сердець тих людей, які вклали свою душу і серце в благодійну акцію. Спасибі всім, хто нас підтримав, за милосердя, співчуття і безкорисливість! Я вірю, що отримані позитивні емоції хоч трохи полегшили непросте життя дітлахів, які прийшли в цей день на свято, що марафон добрих справ продовжить нести радість і наступного року, а серед його учасників буде ще більше наших послідовників – земляків.
- Нам приємно було підтримати ініціативу РУСАЛу, – сказав начальник порту Олександр Тимченко. – Я радий , що наші співробітники трепетно і відповідально поставилися до прохань дітей, які висловили свої заповітні мрії в листах до Діда Мороза. Нехай вони були простими – хтось просив купити ляльку або машину, а комусь потрібна спортивна форма або м’яч … Нам було приємно протягнути руку допомоги та виконати ці бажання. Хотілося б, щоб у житті дітей було більше щасливих моментів, щоб вони не переставали мріяти і їхні мрії ставали реальністю.

Діти, що прийшли на захід, не тільки отримали подарунки, про які давно мріяли, але і подивилися казку «Білосніжка і сім гномів» у виконанні кращих акторів російського драматичного театру.

- Ми постаралися створити комфорт і затишок для таких незвичайних глядачів, – зазначив директор театру Микола Кравченко. – Спеціально для заходу підібрали казку з дивно променистою і світлої музикою, герої якої добрі і справедливі. Коли ми побачили життєрадісні обличчя дітей після вистави, зрозуміли, що стали учасниками благодійного заходу не дарма, а наш подарунок припав дітворі до душі.
Адміністрування акції «Добрий Дід Мороз» здійснює Миколаївський благодійний фонд «Центр соціальних програм».

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий